Κωνσταντίνος Φωτόπουλος: Αύξηση των πωλήσεων της Daedalus Life με τα προϊόντα "WISE"

24 Ιουλίου 2017

H Daedalus Life Insurance & Reinsurance Brokers παρουσιάζει αυξημένη δραστηριότητα ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι, προχωρώντας στη δημιουργία της νέας, λειτουργικής εταιρικής ιστοσελίδας (www.daedaluslife.gr) μέσα από την οποία παρέχει λεπτομερή ενημέρωση για το σύνολο των προϊόντων της.

Η επισκεψιμότητα της νέας ιστοσελίδας σημειώνει σημαντική αύξηση, σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας κ. Κωνσταντίνο Φωτόπουλο, ο οποίος μας ενημερώνει πως το νέο website της Daedalus συντελεί στην άνοδο των πωλήσεων της σειράς προϊόντων "WISE".

Τα προϊόντα με τον τίτλο "WISE" είναι κάρτες υγείας που παρέχουν ιδιαίτερα δημοφιλείς αισθητικές και ιατρικές υπηρεσίες, σε πολύ χαμηλό κόστος, αποτελώντας εξαιρετικά εργαλεία "cross selling" για τους συνεργάτες της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, η κάρτα υγείας WISE BEAUTY παρέχει αισθητικές παροχές συνολικής αξίας 1.760€ σε συνεργασία με το κέντρο ΜΕΛΛΟΝ ΥΓΕΙΑΣ, στο προνομιακό κόστος των 159€. Η κάρτα περιλαμβάνει ιδιαίτερα "εμπορικές" παροχές στο γυναικείο πληθυσμό, όπως οι συνεδρίες laser αποτρίχωσης, το cavitation (για την κυτταρίτιδα), η laser αφαίρεση σπίλων, η κρυολιπόλυση και οι RF ραδιοσυχνότητες (σύσφιξη).

Αντίστοιχα, η κάρτα WISE DENTAL επίσης στο κόστος των 159€, παρέχει οδοντιατρικό έλεγχο και 2 καθαρισμούς δοντιών το έτος, 1 συνεδρία λεύκανσης, 4 απλές εξαγωγές, 2 προληπτικά σφραγίσματα και 2 μόνιμα, έλεγχο, αφαίρεση πλάκας και φθορίωση, καθώς και σειρά άλλων θεραπειών.

Διαβάστε για τα προϊόντα WISE και το σύνολο των προϊόντων της Daedalus στην νέα της ιστοσελίδα: www.daedaluslife.gr

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Σεμινάριο ΕΙΑΣ για την εξυπηρέτηση πελατών και την ανάπτυξη πωλήσεων

Συστήματα πολυσχιδους εξυπηρέτησης πελατών και ανάπτυξης πωλήσεων Το νέο αυτό Σεμινάριο είναι διάρκειας πέντε (5) εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί...

Close