Κ. Μαρκουλιδάκης: Το μήνυμα που έστειλε για τις εκλογές στο ΕΕΠ

7 Δεκεμβρίου 2017

Λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή των εκλογών στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλιδάκης, υποψήφιος με τον Συνδυασμό «Επαγγελματική Συνεργασία», θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για την ξεχωριστή σημασία τους:

«Η ψήφος σε αυτές τις εκλογές είναι σημαντική και η παρουσία των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών θα καθορίσει εν πολλοίς και το μέλλον του ΕΕΠ. Έχει σημασία για τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή να αναδείξει το επάγγελμά του , γι’ αυτό και πρέπει να έλθει να ψηφίσει.

Η συμμετοχή στις εκλογές, σημαίνει δύναμη για τον μικρομεσαίο και τον επαγγελματία, σημαίνει αναγνώριση της ανάγκης για εκπροσώπηση, σημαίνει ενδιαφέρον για τα «κοινά» και αποτελεί πράξη ευθύνης για τον καθένα που δεν αφήνει στην τύχη το μέλλον ·

Σε μία οικονομία που αγωνίζεται να ξεπεράσει την κρίση, τα Επιμελητήρια της χώρας δίνουν τον δικό τους αγώνα ως σύμβουλοι της Πολιτείας και προασπιστές των δικαιωμάτων των μελών τους.

Με ισχυρά επιμελητήρια αυξάνονται οι ελπίδες ανάκαμψης, άρα αποκτούν ξεχωριστή σημασία οι εκλογές που θα γίνουν την Κυριακή και Δευτέρα 10 και 11 Δεκεμβρίου στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά. Η ψήφος στο Συνδυασμό «Επαγγελματική Συνεργασία» δυναμώνει τη φωνή σας, γιατί είμαστε ένας από εσάς.»

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
ΕΕΑΕ: «Ευχαριστούμε όλους όσους έδωσαν δυναμικό παρών στις εκλογές»

Ευχαριστούμε όλους τους Συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και έδωσαν ένα μεγάλο και δυναμικό παρών στις εκλογές για την νέα...

Close