Skip to content

Eurolife 2018: Λειτουργικά κέρδη 21 εκατ. ευρώ

Κέρδη προ φόρων 198 εκατ. ευρώ

Με παραγωγή ασφαλίστρων στα 436 εκατ. ευρώ έκλεισε το 2018 για τη Eurolife, όπως ανακοίνωσε ο κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife ERB Ασφαλιστική, σε Συνέντευξη Τύπου που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή στο Μέγαρο Σταθάτου.

Η εταιρεία σημείωσε λειτουργικά κέρδη 21,3 εκατ. ευρώ, ενώ τα κέρδη προ φόρων άγγιξαν τα 198,3 εκατ. ευρώ. Τα άνω ποσοστά φέρουν την Eurolife στο τοπ-5 των πιο κερδοφόρων εταιρειών στην Ελλάδα ανεξαρτήτως κλάδου.

Το συνολικό μερίδιο αγοράς της Eurolife διαμορφώνεται στο 11%, ενώ ανά κλάδο κατέχει μεγάλο ποσοστό 20% στις Ασφάλειες Ζωής και 3% στις Γενικές Ασφάλειες.

Κλείνοντας, να αναφερθεί πως δόθηκε μέρισμα 205 εκατ. ευρώ στους μετόχους.

[box]Η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινά ένα μεγάλο και ευρύ πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με τίτλο “+πράττουμε”, το οποίο πατά σε τρεις πυλώνες με στόχο α/ την ποιότητα ζωής, β/ την παιδεία και τον πολιτισμό και γ/ την οικονομία και την επιχειρηματικότητα, όλα τα άνω με έμφαση στην περιφέρεια.

Για το σκοπό αυτό ανακοίνωσε σήμερα τη συνεργασία της με τις ΜΚΟ HOPEgenesis και Ethelon, καθώς και με το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και την Εθνική Λυρική Σκηνή.[/box]

(Κεντρική Φωτό: Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife ERB Ασφαλιστική, κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, κατά τη διάρκεια της σημερινής Συνέντευξης Τύπου)

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *