Με ιδιαίτερη επιτυχία η εκδήλωση της ΕΕΑΕ

19 Δεκεμβρίου 2014

Με ιδιαίτερη επιτυχία  έγινε στις 12/12/2014 η εκδήλωση της ΕΕΑΕ στη «Στοά των Αθανάτων». Πιστοί στη δέσμευση και στο σκοπό της εκδήλωσης η βραδιά κύλησε με καλή μουσική και τραγούδια. Δεν υπήρξαν λόγοι και χαιρετισμοί, πέρα από ένα σύντομο καλωσόρισμα της Προέδρου μας, Δήμητρας Λύχρου. Τη θέση αυτών πήραν, το καλό φαγητό, το κρασάκι, η ορχήστρα ..... και ο Καραγκιόζης, που μας ταξίδεψε στην εποχή του καλού ρεμπέτικου τραγουδιού. Η αίθουσα γεμάτη, η διάθεση γιορταστική και χαρούμενη, όλοι τραγούδησαν με κέφι μαζί με τους τραγουδιστές της ορχήστρας, και οι πιο θαρραλέοι έδειξαν τις χορευτικές τους ικανότητες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που ήρθατε στην εκδήλωσή μας,  Μέλη και φίλους της Ένωσης, Συναδέλφους των Φορέων της Διαμεσολάβησης, Στελέχη Εταιρειών, και Εκπροσώπους του κλαδικού Τύπου .

Ευχόμαστε σε όλους Χαρούμενα Χριστούγεννα, Καλή Νέα Χρονιά και την επόμενη φορά που θα ξαναβρεθούμε, να είμαστε και πάλι όλοι μαζί, υγιείς, δημιουργικοί και δυνατοί.

IMG_8552 IMG_8556 IMG_8583 IMG_8620 IMG_8651

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Υποχρεωτική από το νόμο πλέον η Επαναπιστοποίηση Διαμεσολαβητών

Σύμφωνα με το ΦΕΚ 3350/12/12/14, επικυρώνεται νομοθετικά και εποπτικά η επανεκπαίδευση και επαναπιστοποίηση γνώσεων των (αντ)ασφαλιστικών διαμεσολαβητών. Από εδώ και...

Close