Με τον Ερμή της PK Data στη φαρέτρα της σχεδιάζει η Brokers Union να γίνει η Νο.1 μεσιτική

17 Ιουλίου 2017

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Metropolitan στις 13/7/2017, η Brokers Union ανακοίνωσε τη νέα της στρατηγική βάσει της οποίας προσδοκά να γίνει η Νο.1 Μεσιτική σε επίπεδο υποδομών, ποιότητας και εξυπηρέτησης, τοποθετώντας την Τεχνολογική καινοτομία στον πυρήνα των εργασιών της. Σύμμαχος σε αυτήν την προσπάθεια είναι το καινοτόμο Ασφαλιστικό Software της PK Data.

Η web πλατφόρμα Infodromio HERMES της PK Data παρέχει τις Τεχνολογικές υποδομές που είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη μιας σύγχρονης και ανταγωνιστικής μεσιτικής επιχείρησης. Συγκεντρώνει όλα τα δαιδαλώδη μηχανογραφικά συστήματα της ασφαλιστικής αγοράς σε μια και μόνο οθόνη, προσφέροντας ένα ενοποιημένο περιβάλλον που δημιουργεί ευελιξία σε όλες τις εργασίες που σχετίζονται με την πώληση και τη διαχείριση των πελατών.

Η πλατφόρμα HERMES της PK Data δημιουργεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις επιχειρήσεις Διαμεσολάβησης, καθώς αυξάνει τον χρόνο που αφιερώνει ο Διαμεσολαβητής στην πώληση και την καλλιέργεια του πελατολογίου του, απελευθερώνοντας τον από τις "δουλειές γραφείου". Πρόκειται για το σημαντικότερο εργαλείο Στελέχωσης μιας σύγχρονης και φιλόδοξης Μεσιτικής.

Η Προσαρμοσμένη έκδοση της πλατφόρμας Hermes που χρησιμοποιεί η Brokers Union υποστηρίζει τις ενότητες Τιμολόγησης/Σύγκρισης πακέτων και καλύψεων/ Ηλεκτρονικής Αίτησης και αποστολής συνημμένων εγγράφων, Διαχείρισης χαρτοφυλακίου / έκδοσης συμβολαίων και ανανεωτηρίων καθώς και Ηλεκτρονικού καταστήματος Τυπώνω Πληρώνω και Πληρώνω Τυπώνω.
Μάθετε περισσότερα για το Ασφαλιστικό Λογισμικό της PK DATA στο www.pkdata.gr

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Μία απάντηση στο Με τον Ερμή της PK Data στη φαρέτρα της σχεδιάζει η Brokers Union να γίνει η Νο.1 μεσιτική

 1. Αγαπητοί κύριοι,
  Θα ήθελα να σας ενημερώσω, ότι η διαδικτιακή πλατφόρμα Infodromio Hermes δεν είναι της PK Data.
  Η πλατφόρμα Infodromio Hermes είναι προιόν της εταιρείας μας Infodromio Software, κτέχουμε τα δικαιώματα και την πνευματική ιδιοκτησία, της και έχουμε παραχωρήσει το δικαίωμα αποκλειστικής διάθεσης σε Ελλάδα και Κύπρο στην PK Data

  Θα ήθελα να σας παρακαλέσω από εδώ και στο εξής, όταν αναφέρεστε στο προιόν μας, να αναφέρεστε ξεκάθαρα ως Infodromio Hermes από την Infodromio Software διότι αυτό είναι το πραγματικό Status.

  Ευχαριστώ

  Με εκτίμηση
  Σταύρος Βαλσάμης
  Εμπνευστής και δημιουργός του Infodromio Hermes
  http://www.Infodromio..com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Νέα, ευέλικτα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου “Buy the Mile”

Tο πρωτοποριακό προϊόν “Buy the Mile” εξελίσσει η Anytime, η direct ασφάλιση από την INTERAMERICAN που έχει ξεπεράσει, ήδη, τα...

Close