Με Υψηλή Κερδοφορία και Σταθερές Βάσεις "κλείνει" τα 45 η Υδρόγειος

13 Οκτωβρίου 2017

Στην 4η θέση των ελληνικών ασφαλιστικών εταιρειών, με κέρδη προ φόρων κοντά στα 11,5 εκατ. ευρώ "φιγουράρει" φέτος η Υδρόγειος Ασφαλιστική, σημειώνοντας αύξηση σε σχέση με το 2016. Την ίδια στιγμή, τα κέρδη μετά φόρων ξεπέρασαν τα 8,1 εκατ. ευρώ από 5,9 εκατ. ευρώ που διαμορφώνονταν την αντίστοιχη περίοδο του 2015.

«Παρά τις αυξημένες προκλήσεις μετάβασης αλλά και τον έντονο ανταγωνισμό που είδαμε να διαμορφώνονται στον κλάδο μας, πετύχαμε να ενισχύσουμε τα οικονομικά μας μεγέθη και να αυξήσουμε την κερδοφορία μας» όπως επισημαίνει στο Underwriter.gr ο κ. Παύλος Κασκαρέλης, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Υδρόγειος Ασφαλιστική, υπογραμμίζοντας πως «Εφαρμόζοντας με συνέπεια μία συνετή στρατηγική διαχείρισης κινδύνων και διακυβέρνησης, εστιάζοντας κυρίως σε 3 σημεία: α) Στην ορθή και δίκαιη τιμολόγηση των ασφαλιστικών μας προϊόντων, με άξονα πάντα τη σωστή σχέση ασφαλίστρου και παρεχόμενης κάλυψης που δημιουργεί προστιθέμενη αξία για τον πελάτη. β) Στην προσεκτική πολιτική ανάληψης κινδύνων και τη διαμόρφωση ενός ποιοτικού χαρτοφυλακίου, με απόρροια το θετικό τεχνικό αποτέλεσμα των κλάδων ασφάλισης και γ) Στη συγκράτηση των λειτουργικών δαπανών και την αύξηση της αποτελεσματικότητας της εταιρείας, απόρροια του νέου σύγχρονου και αποδοτικού τρόπου λειτουργίας.

Παύλος Κασκαρέλης -Αντιπρόεδρος & Γενικός Διευθυντής της Υδρογείου

Στην κατάταξη του συνόλου των ασφαλιστικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην εγχώρια αγορά, η Υδρόγειος Ασφαλιστική βρίσκεται στην 9η θέση. Αξιοσημείωτη είναι η επίδοση της, δεδομένου ότι από τις ασφαλιστικές εταιρείες που βρίσκονται πιο ψηλά στην κατάταξη, μόλις δύο ακόμη εμφάνισαν θετικό πρόσημο, τη χρονιά που μας πέρασε (αύξηση κερδών προ φόρων).

«Στόχος της Υδρόγειος Ασφαλιστική, που σύντομα συμπληρώνει 45 χρόνια λειτουργίας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, είναι να εμφανίζει μια υγιή, ισορροπημένη και κερδοφόρο ανάπτυξη. Αυτό αποτελεί διαχρονικά τον βασικότερο και αδιαπραγμάτευτο στόχος μας, παρά τις πολύ μεγάλες πρόσφατες αλλαγές και το αντίξοο οικονομικό περιβάλλον, με τα οποία ήλθαμε αντιμέτωποι, όπως και όλος ο κλάδος μας» όπως τονίζει ο κ. Π. Κασκαρέλης, σημειώνοντας πως

«Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία μας ολοκλήρωσε επιτυχώς έναν δυναμικό κύκλο αλλαγών και επενδύσεων για τη μετάβασή της στο νέο περιβάλλον της ασφάλισης. Διαθέτοντας υψηλή αξιοπιστία, οικονομική ευρωστία, χρηστή διακυβέρνηση και αναβαθμισμένες, σύγχρονες υπηρεσίες, η Υδρόγειος χτίζει το μέλλον της επί ισχυρών θεμελίων έχοντας ως πρώτιστο μέλημά της τη διασφάλιση των συμφερόντων των ασφαλισμένων, συνεργατών και εργαζομένων της».

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

2 απαντήσεις στο Με Υψηλή Κερδοφορία και Σταθερές Βάσεις "κλείνει" τα 45 η Υδρόγειος

  1. Ο/Η ΛΕΝΑ ΜΑΤΖΑΡΙΔΟΥ λέει:

    ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ….ΣΕ ΟΛΟΥΣ !

  2. Ο/Η ΙΩΑΝΝΗΣ λέει:

    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΓΕΙΟ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ-ΑΝΘΡΩΠΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Νέα στελέχη στη Διοικητική Ομάδα της Carglass® Ελλάδας

Στην ένταξη δύο νέων έμπειρων στελεχών στη Διοικητική Ομάδα προχώρησε η Carglass® Ελλάδας με την κα Μάρθα Στεφανοπούλου να αναλαμβάνει...

Close