Μητσοτάκης: Πρέπει να μας απασχολήσει η ασφάλιση σπιτιών

25 Αυγούστου 2021

Αυτό δήλωσε νωρίτερα σήμερα στη Βουλή ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συζήτηση της ολομέλειας για τη διαχείριση των πυρκαγιών.

Εντός ή πλησίον δασικών εκτάσεων οι κατοικίες που θα χτίζονται από εδώ και στο εξής θα πρέπει να πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές πυρίμαχων κατασκευών εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός και συνέχισε λέγοντας ότι θα πρέπει επίσης να μας απασχολήσει και το θέμα της ιδιωτικής ασφάλισης των σπιτιών αλλά και όλης της ακίνητης περιουσίας έναντι των φυσικών καταστροφών". Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Μία απάντηση στο Μητσοτάκης: Πρέπει να μας απασχολήσει η ασφάλιση σπιτιών

  1. Ο/Η Ελευθέριος Ντουμάζιος λέει:

    Με βρίσκει συμφωνώ η άποψη πως όλα τα ακίνητα που πληρώνουν ΕΝΦΙΑ, η Πολιτεία από τα έσοδα αυτά να τα ασφαλίσει ΟΛΑ μόνη της…. και σε μια γενικευμένη καταστροφή, ή μεμονωμένη περίπτωση, να πληρώνουν οι Ιδιωτικές εταιρείες τους ιδιοκτήτες και όχι αυτή από τον κοινό Κρατικό κορβανά μας !!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
KPMG: Εκτόξευση για τις παγκόσμιες επενδύσεις Venture Capital

Εκτόξευση για τις παγκόσμιες επενδύσεις Venture Capital, που ανήλθαν στα US$ 157,1 δισ. το β’ τρίμηνο του 2021, σύμφωνα με...

Close