Μια ακόμα μεγάλη διάκριση για το Marketing της AXA Ασφαλιστική

14 Νοεμβρίου 2019

Το Silver Βραβείο κέρδισε η AXA Ασφαλιστική στην κατηγορία "Best of Facebook Family of App - Communication" των Social Media Awards 2019* για την πρωτοποριακή καμπάνια της «Ο σεισμός έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις» στο πλαίσιο της ψηφιακής διαδραστικής έκθεσης «Σεισμός στο Μουσείο», η οποία φιλοξενείται στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά.

Σκοπός της εταιρείας είναι να προσκαλέσει με χιουμοριστικό τρόπο το κοινό να επισκεφτεί την έκθεση και να ενημερωθεί για το φυσικό φαινόμενο του σεισμού, το οποίο αν μη τι άλλο έχει μεγάλη παρουσία στη χώρα μας.

Συγχαρητήρια!

ΑΧΑ Ασφαλιστική- Μας "ταρακούνησε" για καλό σκοπό!

*Η τελετή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου στο Fantasia Live με οικοδεσπότη τον αγαπημένο παρουσιαστή, Παναγιώτη Χατζηδάκη.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος

Τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία περιελάμβανε αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του Νέου...

Close