Μια βραδιά αφιερωμένη στους Συνεργάτες της Groupama Ασφαλιστική

20 Ιουλίου 2018

Έπειτα από μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις, αλλά και σημαντικές επιτυχίες, η Groupama Ασφαλιστική διοργάνωσε την ετήσια εκδήλωση προς τιμήν των Συνεργατών του Δικτύου Μη Αποκλειστικής Συνεργασίας στον πολυχώρο Septem Prive του Αστέρα Γλυφάδας, την Πέμπτη 19 Ιουλίου, υπό τις μουσικές επιλογές του Dj Chris Kaltsas, καθώς και τη retro μελωδική αισθητική των Les Au Revoir.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, τα στελέχη της Groupama Ασφαλιστικής και οι Συνεργάτες της, είχαν την ευκαιρία να κάνουν έναν απολογισμό της παραγωγικής περιόδου που πέρασε και να ανταλλάξουν απόψεις για τις μελλοντικές ενέργειες της εταιρείας, μέσα σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα που επιβεβαιώνει την άριστη συνεργασία ανάμεσα στην εταιρεία και τους συνεργάτες του Ελεύθερου Δικτύου της.

Κωνσταντίνος Σεμερτζόγλου, εμπορικός διευθυντής Groupama Ασφαλιστική

Ο Γενικός Διευθυντής, κ. Κάτσιος, αρχικά αναφέρθηκε στα θετικά αποτελέσματα της κερδοφορίας της Εταιρείας, προσθέτοντας: «Αντιμετωπίζουμε τις καθημερινές προκλήσεις του ελληνικού επιχειρείν, με μοναδικό γνώμονα την παροχή αξιόπιστων λύσεων στους πελάτες μας, αλλά και περαιτέρω απλοποίησης των διαδικασιών για εσάς, τους Συνεργάτες μας. Η κοινή μας επιτυχία, στηρίχτηκε και θα συνεχίσει να στηρίζεται στην πλήρη γκάμα ασφαλιστικών προγραμμάτων, στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και στην άμεση δική σας, αλλά και του τελικού πελάτη εξυπηρέτηση».

Ο Εμπορικός Διευθυντής, κ. Σεμερτζόγλου, συνέχισε αναφερόμενος στην συνεισφορά των Συνεργατών στα παραγωγικά αποτελέσματα σε όλους τους κλάδους, σημειώνοντας: «Οι δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης των σχέσεων είναι μεγάλες. Με τη δική σας συμμετοχή, η εταιρία καταγράφει ιδιαίτερα θετικά οικονομικά αποτελέσματα, γεγονός που επιβεβαιώνει τη σταθερή τροχιά εμπορικής ανάπτυξης στην οποία βρίσκεται τα τελευταία χρόνια, δικαιώνοντας τη σκληρή και μεθοδική δουλειά των συνεργατών της εταιρείας».

(Κεντρική Φωτό: Χρήστος Κάτσιος, Γενικός Διευθυντής Groupama Ασφαλιστική)

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Innovation-energy.gr: Η νέα σελίδα σύγκρισης τιμών παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας

Η Insurance Innovation ανακοινώνει την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας μέσω της παρουσίασης του innovation-energy.gr, μίας καινοτόμας ιστοσελίδας...

Close