Μια εκδήλωση της INTERAMERICAN από το 2013 γίνεται σήμερα VIRAL στο διαδίκτυο

27 Μαΐου 2015

Τον γύρο του ελληνικού Internet κάνει τις τελευταίες ώρες απόσπασμα από την εκδήλωση της INTERAMERICAN με θέμα: "Ασφαλής Οδήγηση - Μονόδρομος στη Ζωή σου", με ομιλητή τον οδηγό αγώνων Τάσο Μαρκουίζο "Ιαβέρη".

Το σχετικό βίντεο έχει φτάσει μέσα σε λίγες ώρες τις 1.500.000 προβολές,  γεγονός πολύ ενθαρρυντικό αν σκεφτεί κανείς ότι η ομιλία αναφέρεται στην οδική ασφάλεια. Συγκεκριμένα ο κ. Τάσος Μαρκουίζος με τον χαρακτηριστικό, παραστατικό του τρόπο αναλύει τις εγκληματικές συνέπειες της παραβίασης του κόκκινου σηματοδότη. Στη συνέχεια αναφέρεται στις παραδειγματικές ποινές που εφαρμόστηκαν σε χώρες του εξωτερικού, οι οποίες επέφεραν 60% μείωση του φαινομένου.

Αξίζει όλοι να δείτε το βίντεο που ακολουθεί και να το στείλετε στους πελάτες σας μέσω e-mail και Facebook.

Το συμπέρασμα από αυτήν την απρόσμενη ανάδειξη μιας παλαιότερης και "ξεχασμένης" εκδήλωσης είναι ότι στη νέα ψηφιακή εποχή που διαμορφώνεται, τα social media παίζουν καθοριστικό ρόλο για την εξάπλωση των ενεργειών και των ιδεών που έχουν σημασία. Ότι έχει αξία, ότι ενδιαφέρει το κοινό, αργά ή γρήγορα θα φτάσει στην επιφάνεια.

Συνεπώς, οι εταιρείες που αφιερώνουν ενέργεια στην παραγωγή αξιόλογου περιεχομένου, θα πρέπει να εντάξουν στην agenda τους την διοχέτευση των ενεργειών και στα social media. Στην προκειμένη περίπτωση για παράδειγμα, το βίντεο ανέδειξε μια δημοφιλής νεανική Facebook Page που δημοσιεύει "αξιοπερίεργα" βίντεο. Έδωσε δημοσιότητα στο θέμα και γρήγορα οι χρήστες των social media "μοιράστηκαν" το βίντεο με τους φίλους τους, με αποτέλεσμα 1 στους 4 Έλληνες που διαθέτει λογαριασμό στο Facebook, να έχει δει το βίντεο.

Το σημαντικό είναι πως το ίδιο αποτέλεσμα θα μπορούσε να επιτευχθεί με τη διαφήμιση του βίντεο από την Facebook page της INTERAMERICAN, μέσω των Facebook Video Ads. Πρόκειται λοιπόν για ένα νέο επικοινωνιακό εργαλείο στη διάθεση των εταιρειών, που υπόσχεται εξωστρέφεια σε οτιδήποτε έχει αξία.

Να υπενθυμίσουμε ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πρότυπη μονάδα Επισκευής και Αποζημίωσης Αυτοκινήτων INTERAMERICAN, CAR POINT (Λ. Αθηνών 161), στις 27 Απριλίου 2013 και συμμετείχαν πελάτες με ασφάλεια αυτοκινήτου INTERAMERICAN.

Δείτε το βίντεο:

Σε περίπτωση που δεν φορτώνει δείτε το εδώ.

Βρείτε εδώ την επίσημη σελίδα του "Ιαβέρη" στο Facebook: https://www.facebook.com/pages/%CE%99%CE%91%CE%92%CE%95%CE%A1%CE%97%CE%A3-%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%A3%CE%99%CE%9F%CE%A3-%CE%9C%CE%91%CE%A1%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%99%CE%96%CE%9F%CE%A3-fans-club/369929973010

Περισσότερα videos για την οδική ασφάλεια από τον Τάσο Μαρκουίζο "Ιαβέρη": https://www.youtube.com/user/mankom555/videos

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Anytime ασφάλιση αυτοκινήτου και από τα Δίκτυα Πωλήσεων της INTERAMERICAN

Μία εντυπωσιακή κίνηση που αλλάζει τα δεδομένα στην ασφάλιση αυτοκινήτου ανακοίνωσε η INTERAMERICAN. H εταιρεία, πρωτοπόρος στην εφαρμογή της απευθείας...

Close