Skip to content
unnamed (1)

Μια νέα εμπειρία ασφάλισης στα ERGO Stores

Η ERGO Ασφαλιστική, επενδύοντας στη στρατηγική της με βασικό στόχο να γίνει η πρώτη, καλύτερη και πληρέστερη επιλογή για τους πελάτες και τους συνεργάτες της, παρουσιάζει τα ERGO Stores που προσφέρουν μια ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη εμπειρία ασφάλισης.

Τα ERGO Stores ανήκουν στο Δίκτυο Εταιρικών Συνεργατών, είναι νέα, σύγχρονα, μοντέρνα καταστήματα, ισόγεια και εύκολα προσβάσιμα, εφοδιασμένα με τις ψηφιακές λύσεις της ERGO, σε κεντρικά σημεία της Αττικής.

Τα καταστήματα λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο (από Δευτέρα έως Σάββατο), προσαρμοσμένο σε εκείνο των εμπορικών καταστημάτων, και ο εκάστοτε πελάτης μπορεί εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά, να βρει λύσεις σε όλο το φάσμα των ασφαλιστικών του αναγκών.

Τα ERGO Stores στελεχώνονται από νέους και νέες επαγγελματίες που έχουν αποκτήσει την πιο σύγχρονη γνώση για την εξυπηρέτηση των πελατών.

Ήδη έχουν ξεκινήσει τη λειτουργία τους δύο ERGO Stores, το πρώτο στην Νέα Σμύρνη, Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 43 με υπεύθυνο τον κ. Γιάννη Φρίμα, Senior Insurance Agent και το δεύτερο στην Αγία Παρασκευή, στην Αγίου Ιωάννου 33 με υπεύθυνη την κα. Λυδία Μαντέλλου, επίσης Senior Insurance Agent.

Στα εγκαίνια των καταστημάτων, ο Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Εταιρικών Συνεργατών, κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος, καλωσόρισε με ιδιαίτερη χαρά τους παρευρισκόμενους. Στο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στη στρατηγική ανάπτυξης του εταιρικού δικτύου και στη δημιουργία των ERGO Stores. Συγκεκριμένα, σημείωσε ότι «η ERGO ενισχύει το υφιστάμενο δίκτυο με νέους συνεργάτες, στοχεύοντας στη γεωγραφική ανάπτυξη και παρουσία σε όλους τους νομούς και τις περιφέρειες της Ελλάδας».

Από την πλευρά του, ο κ. Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής Τομέα Πωλήσεων της ERGO, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, στελέχη της εταιρείας, εκπροσώπους των τοπικών αρχών, των ΜΜΕ και πλήθος συνεργατών και δημοτών. Στη συνέχεια, συνεχάρη όλους όσoi εργάστηκαν για την υλοποίηση και στελέχωση των νέων καταστημάτων, ευχόμενος καλή επιτυχία στους δύο νέους Υπεύθυνους των ERGO Stores. Τέλος, επεσήμανε ότι «η ERGO εκσυγχρονίζει και βελτιώνει τις υποδομές των γραφείων πωλήσεων, ώστε κάθε διαμεσολαβητής να λειτουργεί σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, που αποτυπώνει το δυναμισμό και την κουλτούρα της εταιρείας. Με αυτόν τον τρόπο, στοχεύουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου μας».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ERGO, κ. Νίκος Αντιμησάρης, δήλωσε ότι το Εταιρικό Δίκτυο της εταιρείας επεκτείνεται και ενισχύεται σημαντικά με νέους, καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο μεγάλο πλάνο μετασχηματισμού της ERGO, με έμφαση στην πελατοκεντρικότητα και τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι «η εταιρεία δίνει μεγάλη έμφαση και ενέργεια στο Customer Relations Management και ότι το καινούριο μοντέλο καταστημάτων έχει πολλά ψηφιακά στοιχεία».

Ο κ. Αντιμησάρης υπογράμμισε ότι «η ERGO δημιουργεί σύγχρονα καταστήματα για τους πελάτες της, προκειμένου να έχουν άμεση και εύκολη πρόσβαση σε ό,τι αφορά την ασφάλισή τους. Τα δύο καταστήματα που εγκαινιάστηκαν σήμερα είναι τα πρώτα από τα πολλά που θα ακολουθήσουν, όχι μόνο στην Αττική αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Στόχος της εταιρείας είναι να έρθει όσο πιο κοντά γίνεται στους πολίτες και στις τοπικές κοινωνίες, σε κάθε νοικοκυριό και σε κάθε επιχείρηση».

(Κεντρική φωτογραφία: Εγκαίνια καταστήματος Νέας Σμύρνης. Από αριστερά: Ο κ.  Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής του Τομέα Πωλήσεων, ο Διευθύνων Συμβούλος της ERGO Ασφαλιστική κ. Νίκος Αντιμησάρης, ο κ. Γιάννης Φρίμας Senior Insurance Agent & Υπεύθυνος του καταστήματος και ο Αναστάσιος Ν. Παπαδόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων Εταιρικού Δικτύου)

Εγκαίνια καταστήματος Αγίας Παρασκευής. Από αριστερά: Η κα. Λυδία Μαντέλλου Senior Insurance Agent & Υπεύθυνη του καταστήματος και ο Διευθύνων Συμβούλος της ERGO Ασφαλιστική κ. Νίκος Αντιμησάρης
Από αριστερά: Ο κ.  Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής του Τομέα Πωλήσεων, ο Διευθύνων Συμβούλος της ERGO Ασφαλιστική κ. Νίκος Αντιμησάρης
Εγκαίνια καταστήματος Νέας Σμύρνης. Από αριστερά: Ο κ.  Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής του Τομέα Πωλήσεων, ο Αναστάσιος Ν. Παπαδόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων Εταιρικού Δικτύου, ο κ. Γιάννης Φρίμας Senior Insurance Agent & Υπεύθυνος του καταστήματος και ο Διευθύνων Συμβούλος της ERGO Ασφαλιστική κ. Νίκος Αντιμησάρης
Εγκαίνια καταστήματος Αγίας Παρασκευής. Από αριστερά: Ο Αναστάσιος Ν. Παπαδόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων Εταιρικού Δικτύου, ο Διευθύνων Συμβούλος της ERGO Ασφαλιστική κ. Νίκος Αντιμησάρης, η κα. Λυδία Μαντέλλου Senior Insurance Agent & Υπεύθυνη του καταστήματος και ο κ.  Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής του Τομέα Πωλήσεων
Στιγμιότυπο από τα εγκαίνια του ERGO Store στη Νέα Σμύρνη
Στιγμιότυπο από τα εγκαίνια του ERGO Store στην Αγία Παρασκευή 
Ο κ.  Αναστάσιος Ν. Παπαδόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων Εταιρικού Δικτύου
Ο κ. Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής του Τομέα Πωλήσεων 

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *