Skip to content

Μινέττα: Ασφαλίζει με προστιθέμενη αξία

eb7ee9a25f6d43e4a854e858043e4bdd_xlΠελατοκεντρική προσέγγιση επιδιώκουν να υιοθετήσουν όλο και περισσότεροι παίκτες της αγοράς.   Ο ανταγωνισμός είναι αδυσώπητος και είναι σίγουρο ότι τον σύγχρονο, ενημερωμένο όπως όλα δείχνουν, πελάτη, κερδίζουν αυτοί που προσφέρουν προστιθέμενη αξία. Ακολουθούν οι παροχές εκτός ασφαλιστηρίου αλλά και κάποιες ξεχωριστές καλύψεις που προσφέρει η Ασφάλειαι Μινέττα στους πελάτες της.

Θετική εντύπωση δημιουργεί η κίνηση της Μινέττα να προσφέρει δωρεάν  προληπτικό έλεγχο υγείας, το γνωστό σε όλους check up, με κάθε ετήσιο συμβόλαιο ασφάλισης αυτοκινήτου.

Με την υπογραφή νέου ή την ανανέωση του ετήσιου συμβολαίου «Ασφαλώς Οδηγείν», ο ασφαλισμένος κερδίζει ένα check up που περιλαμβάνει: Γενική αίματος, Γενική ούρων, ΤΚΕ, HDL, LDL, ολική χοληστερόλη, Σάκχαρο αίματος.

Το check up πραγματοποιείται μια φορά κατά την διάρκεια του συμβολαίου, με την επίδειξη του δελτίου ταυτότητας και του αντίγραφου του ασφαλιστηρίου.

Σε περίπτωση συνδυαστικής με το «Ασφαλώς Οδηγείν» ασφάλισης οικίας ή σκάφους προσφέρεται 10% έκπτωση.

%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%bc%ce%b9%ce%bf%cf%84%cf%85%cf%80%ce%bf-2016-09-30-12-04-46Μοναδικές Καλύψεις

Ακόμη και στο βασικό πρόγραμμα αυτοκινήτου, προσφέρεται επίδομα ολοσχερούς καταστροφής οχήματος, έως 6.000 ευρώ,  σε περίπτωση έκρηξης, πυρκαγιάς ή άλλου φυσικού φαινομένου, αλλά  ακόμη και λόγω τροχαίου με υπαιτιότητα του ασφαλισμένου οδηγού. 

Στην κάλυψη αστικής ευθύνης αυτοκινήτου, παρότι συνήθως εξαιρούνται ατυχήματα έναντι μελών της οικογενείας του ασφαλισμένου, ισχύει η ασφάλιση υλικών ζημιών, εφόσον και το όχημα του συγγενή είναι ασφαλισμένο στη Μινέττα.

Επισκευές χωρίς έγγραφα και χωρίς χρήματα

Σε περίπτωση ατυχήματος η αποκατάσταση των ζημιών γίνεται σε εξειδικευμένα συνεργαζόμενα συνεργεία σε όλη την Ελλάδα χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες και χωρίς εκταμίευση χρημάτων από τον ασφαλισμένο – εφόσον φυσικά το ατύχημα δεν έχει προκληθεί με δική του υπαιτιότητα.

Οι πελάτες της εταιρείας απολαμβάνουν (κατά περίπτωση) δωρεάν πλεονεκτήματα όπως κάρτα καυσαερίων, τεχνικό έλεγχο, αυτοκίνητο αντικατάστασης, door to door παραλαβή και παράδοση του οχήματος, καθώς και έκπτωση για συντήρηση ή επισκευή η οποία δεν καλύπτεται από το συμβόλαιό τους.

%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%bc%ce%b9%ce%bf%cf%84%cf%85%cf%80%ce%bf-2016-09-30-11-59-08Κάρτα Προνομίων

Σε όλους τους πελάτες, ανεξαρτήτως κλάδου, η Κάρτα Προνομίων Μινέττα προσφέρει σειρά από ουσιαστικές παροχές και εκπτώσεις για ιατρικές επισκέψεις αλλά και διαγνωστικές εξετάσεις.

Επιπρόσθετα  η Κάρτα Προνομίων προσφέρει εμπορικές εκπτώσεις όπως εκπτώσεις για την αγορά καταναλωτικών αγαθών ή για την επισκευή του αυτοκινήτου.

Διαβάστε περισσότερα:

http://privilegecard.minetta.gr/

pay.minetta.gr

Ο ασφαλισμένος εξοφλεί τα ασφάλιστρά του και ηλεκτρονικά, με χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα – και σε έως και 12 άτοκες δόσεις.

[box]MINETTA application

Η εφαρμογή MINETTA -κατάλληλη για κινητά και tablet- είναι διαθέσιμη σε περιβάλλον android και ios και προσφέρει πρόσβαση σε ένα πλήθος χρήσιμων λειτουργιών όπως:

Αναφορά Ατυχήματος

Άμεση κλήση φροντίδας ΜΙΝΕΤΤΑ, οδικής βοήθειας, υπηρεσιών ανάγκης, γραμμών ΜΙΝΕΤΤΑ καθώς και χρήσιμα links.

Εμφάνιση χάρτη με τα πλησιέστερα συνεργαζόμενα συνεργεία.

Κάρτα Προνομίων

Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Αναλυτική αναφορά προνομίων

Χάρτης συνεργείων

Αναζήτηση συνεργαζόμενων συνεργείων ανά μάρκα οχήματος και περιοχή.

Περιγραφή δωρεάν παροχών και εκπτώσεων των συνεργείων για τους ασφαλισμένους.

Πληρωμές

Σύνδεση με ιστοσελίδα pay.minetta.gr για ηλεκτρονικές πληρωμές ασφαλίστρων οχημάτων με πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα.

Νέα

Ενημέρωση για νέα, προγράμματα, δραστηριότητες τις ΜΙΝΕΤΤΑ.[/box]

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *