Μινέττα & Ασφαλιστής στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή

19 Οκτωβρίου 2023

Νέα ημερίδα στη Θεσσαλονίκη για το δίκτυο συνεργατών της Β. Ελλάδας

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, συνεχίζοντας την σειρά των ημερίδων για το δίκτυο των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών που συνεργάζονται με την Εταιρία, πραγματοποίησε ημερίδα στην Θεσσαλονίκη με τίτλο «ΜΙΝΕΤΤΑ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ».

Στο πλαίσιο της ημερίδας, οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο «Στρατηγική Σκέψη & Ηγεσία στην Ασφαλιστική Αγορά της Ψηφιακής Εποχής: Νέα Μονοπάτια Επιτυχίας». Εισηγητής ήταν ο Πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ιδρυτής και διευθυντής του Εργαστηρίου Στρατηγικής Ηγεσίας & Ψηφιακού Μετασχηματισμού (iLEADS Lab), καθηγητής κ. Γιάννης Πολλάλης. Συζητήθηκαν οι κίνδυνοι, οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες του σήμερα και του αύριο στην ασφαλιστική αγορά, μέσα από τον ψηφιακό μετασχηματισμό, τη βιώσιμη  ανάπτυξη και τη "βιώσιμη ασφάλιση" καθώς και τα συμβατικά και ψηφιακά οικοσυστήματα που δημιουργούν οι πιο ανταγωνιστικές εταιρίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στην ημερίδα στελέχη της Εταιρίας - οι κ.κ. Φώτης Ζέρβας, Διευθυντής Ασφάλισης & Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου Αυτοκινήτου, Νίκος Κοντοβουνήσιος Διευθυντής Ασφάλισης & Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου Γενικών Ασφαλίσεων (εκτός αυτοκινήτου) και Βασίλης Νιάρχος, Διευθυντής Ασφάλισης & Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου Ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας - παρουσίασαν θέματα που απασχολούν τους συνεργαζόμενους διαμεσολαβητές στην επαγγελματική τους καθημερινότητα.

Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο κ. Κωνσταντίνος Μπερτσιάς, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής, ο κ. Γιώργος Μινέτας, Α’ Αναπληρωτής Εντεταλμένος Σύμβουλος και η κ. Ναταλία Γιαννιού, Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων, ενώ παρόντες ήταν και στελέχη από τα Tμήματα Πωλήσεων & Εκπαίδευσης της Εταιρίας.

H MINETTA Ασφαλιστική θα συνεχίσει να αξιοποιεί κάθε πρόσφορο τρόπο για την ενίσχυση των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, προσαρμόζοντας τις λύσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρει, στις ανάγκες που αναδύονται στο σύγχρονο επιχειρηματικό τοπίο της ασφάλισης. 

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
H περίθαλψη υγείας στο εγγύς μέλλον

Τις άμεσες εξελίξεις στον τομέα της περίθαλψης υγείας περιέγραψαν οι ομιλητές του Health IT conference, που διοργάνωσε η Boussias Communications...

Close