Μινέττα: Διάκριση και φέτος στα European Business Awards

18 Σεπτεμβρίου 2019

  • National Winner στο διαγωνισμό European Business Awards
  • Υποψήφια European Public Winner

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική για άλλη μία χρονιά διακρίθηκε στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό European Business Awards.

Πιο συγκεκριμένα, ανακηρύχθηκε National Winner στην κατηγορία “Digital Technology”, ανάμεσα σε 2.753 εταιρείες που είχαν επιλεγεί ως “Ones to Watch”, κερδίζοντας ταυτόχρονα και τη συμμετοχή της στην τελική φάση του διαγωνισμού που θα διεξαχθεί στην Πολωνία τον Δεκέμβριο.

Ο κ. Μανόλης Γκατζόφλιας Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing δήλωσε:

«Η βράβευσή μας ως National Winner μας προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση, ιδιαίτερα μάλιστα αφού αφορά σε έναν τομέα στον οποίο έχουμε δώσει ιδιαίτερη σημασία τα τελευταία χρόνια. Η αξιοποίηση των δυνατοτήτων της ψηφιακής εποχής αποτελεί έναν στόχο που υπηρετούμε με προσήλωση, ώστε να μεγιστοποιήσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους ασφαλισμένους και τους συνεργάτες μας».

Παράλληλα, η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να διακριθεί ως European Public Winner, εφόσον το βίντεο με τη συμμετοχή της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής, το οποίο είναι διαθέσιμο εδώ, ψηφισθεί από το κοινό.

Τα European Business Awards διοργανώνονται τα τελευταία 12 χρόνια με πρωταρχικό στόχο τους να υποστηρίξουν την επιχειρηματική δραστηριότητα στον Ευρωπαϊκό χώρο. Στο φετινό διαγωνισμό εξετάστηκαν πάνω από 120.000 επιχειρήσεις από 33 χώρες.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
NP Ασφαλιστική: Ταξίδι για τους Διακριθέντες Συνεργάτες στο Ντουμπάι

Συνδυασμός Αραβικής παράδοσης και Δυτικής πολυτέλειας Η NP Ασφαλιστική φιλοξένησε το διάστημα 11 με 15 Σεπτεμβρίου 2019, τους Διακριθέντες Συνεργάτες...

Close