Μινέττα: Ηλεκτρονική υπογραφή για την καλύτερη εξυπηρέτηση του δικτύου συνεργατών

6 Ιουνίου 2019

Νέο εργαλείο στη διάθεση του δικτύου συνεργατών

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, θέλοντας συνεχώς να διευκολύνει το έργο του δικτύου των συνεργατών της, διαθέτει μια νέα λειτουργία μέσω του online συστήματος της, παρέχοντας τη δυνατότητα ηλεκτρονικής υπογραφής.

Συγκεκριμένα, κατά τη διαδικασία δημιουργίας ειδοποιητηρίου ή συμβολαίου πρωτασφάλισης οχήματος, οι ασφαλισμένοι μπορούν να υπογράφουν, μέσω ηλεκτρονικής γραφίδας, όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Στη συνέχεια, χωρίς κάποια περαιτέρω ενέργεια, τα έγγραφα αποθηκεύονται αυτόματα στο σύστημα.

Με αυτό τον τρόπο οι συνεργάτες της ΜΙΝΕΤΤΑ επωφελούνται:

  • εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο κατά την έκδοση συμβολαίων,
  • μειώνοντας τα λειτουργικά τους έξοδα,
  • καλύπτοντας γρήγορα και εύκολα απαιτήσεις της νομοθεσίας (IDD, GDPR)

Σημειώνεται ότι η Εταιρία παρέχει στην πλειοψηφία των συνεργατών της, χωρίς οικονομική συμμετοχή, την ηλεκτρονική γραφίδα.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ αντιλαμβανόμενη, τους σύγχρονους, απαιτητικούς και έντονους, ρυθμούς ζωής,  απλοποιεί τις διαδικασίες της για τους πελάτες, τους εργαζόμενους και τους συνεργαζόμενους διαμεσολαβητές, εκμεταλλευόμενη πλήρως τα οφέλη που προκύπτουν από την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
H Τεχνητή Νοημοσύνη αλλάζει τον ασφαλιστικό κλάδο στην Τουρκία

Του Γιάννη Παλιούρη* Η αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρει η τεχνητή νοημοσύνη απαιτεί αρχικά δύο πράγματα: ανοιχτό μυαλό για να...

Close