Μινέττα: Νέα υπηρεσία τιμολόγησης M.A.C.I.S. στο online σύστημα

17 Ιανουαρίου 2019

Τη νέα υπηρεσία τιμολόγησης M.A.C.I.S. (MINETTA Artificial Intelligence Core Innovative Services) στο online σύστημα της Εταιρείας διαθέτει η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική στους συνεργάτες της από την αρχή του έτους.

Την εφαρμογή ανέπτυξε το Τμήμα Πληροφορικής της ΜΙΝΕΤΤΑ αξιοποιώντας σύγχρονη τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) και χρησιμοποιώντας «έξυπνους» αλγόριθμους (Machine Learning).

Με τη χρήση του M.A.C.I.S. οι συνεργαζόμενοι με την Εταιρεία ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, μπορούν να προχωρούν στην τιμολόγηση οχημάτων, απλά και γρήγορα, ανεβάζοντας στο σύστημα ένα σχετικό με το όχημα έγγραφο (π.χ. άδεια κυκλοφορίας) ή μια φωτογραφία του οχήματος. Το σύστημα στη συνέχεια συμπληρώνει αυτόματα τα σχετικά στοιχεία και οι χρήστες επωφελούνται ελαχιστοποιώντας τον απαιτούμενο χρόνο για την τιμολόγηση.

Στη σύντομη αυτή διαδικασία βοηθός τους είναι ένα ρομποτάκι, το οποίο τους καθοδηγεί, ενώ σημειώνεται ότι και ο προϋπάρχων τρόπος τιμολόγησης παραμένει ενεργός και διαθέσιμος στο σύστημα.

Βασική προτεραιότητα της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, στο πλαίσιο της οποίας εντάσσεται και η δημιουργία του M.A.C.I.S., παραμένει η παροχή χρήσιμων εργαλείων στους συνεργάτες μας με στόχο την απλοποίηση των καθημερινών εργασιών τους, αλλά και την αρωγή στην ενίσχυση της παραγωγής τους.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Η Groupama Ασφαλιστική για τον Πιερ Μοσκοβισί

Η Groupama Ασφαλιστική ένας από τους χορηγούς της εκδήλωσης του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου προς τιμήν του Πιερ Μοσκοβισί Υπό την αιγίδα...

Close