ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική - Νέες δωρεάν καλύψεις στο αυτοκίνητο

25 Οκτωβρίου 2022

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, ανακοίνωσε την ενσωμάτωση δύο (2) νέων καλύψεων - οι οποίες προσφέρονται χωρίς οικονομική επιβάρυνση των ασφαλισμένων - και προστίθενται άμεσα σε όλα τα πακέτα των ασφαλιστηρίων συμβολαίων Κλάδου Αυτοκινήτου.

Πρόκειται για καλύψεις, οι οποίες αποσκοπούν στην άμεση αποζημίωση των ασφαλισμένων που δεν φέρουν ευθύνη για ατύχημα που θα προκύψει, περιορίζοντας σημαντικά την πολυπλοκότητα της διαδικασίας αποζημίωσης.   

Πιο συγκεκριμένα, οι νέες καλύψεις αφορούν σε:

1. Υλικές Ζημιές από Υπαίτιο Όχημα εκτός Φιλικού Διακανονισμού. Σε περίπτωση ατυχήματος κατά το οποίο το όχημα που ευθύνεται εξ ολοκλήρου, δεν είναι ασφαλισμένο σε μια από τις Ασφαλιστικές Εταιρίες που συμμετέχουν στον Φιλικό Διακανονισμό, η Εταιρία θα αναλάβει να αποζημιώσει τον ασφαλισμένο στην ΜΙΝΕΤΤΑ,  που δεν φέρει ευθύνη για το ατύχημα, – βάσει του σχετικού όρου του συμβολαίου - για τις υλικές ζημιές του συνολικά έως το ποσό των €6.500.

2. Υλικές Ζημιές από Υπαίτιο Όχημα με Αλλοδαπές Πινακίδες Κυκλοφορίας. Αντίστοιχα, η ΜΙΝΕΤΤΑ θα αναλάβει να αποζημιώσει τον ασφαλισμένο στην Εταιρία, που δεν φέρει ευθύνη για το ατύχημα,  – σύμφωνα πάντα με τους όρους του συμβολαίου - για τις υλικές ζημιές που θα προκληθούν έως το ποσό των €6.500, σε περίπτωση ατυχήματος, κατά το οποίο το όχημα που ευθύνεται εξ ολοκλήρου φέρει αλλοδαπές πινακίδες κυκλοφορίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στους – συνεργαζόμενους με την Εταιρία – ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
ΣΕΣΑΕ: Συνάντηση για τη Δασοπροστασία

«Team Building: Forests Matter» Ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας διοργάνωσαν...

Close