ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Νέος Περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων ο κ. Κωνσταντίνος Βελέντζας

8 Μαρτίου 2021

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική ανακοινώνει την ένταξη του κ. Κωνσταντίνου Βελέντζα ως  Περιφερειακού Διευθυντή στο δυναμικό του τμήματος Πωλήσεων της Εταιρείας. Ο κ. Βελέντζας θα λειτουργεί στα καθήκοντα του υπό την καθοδήγηση του Γενικού Διευθυντή Πωλήσεων κ. Δημήτρη Μάκογλου, ενώ σημειώνεται ότι έχει δραστηριοποιηθεί με επιτυχία επί σειρά ετών στον χρηματοοικονομικό αλλά και τον ασφαλιστικό κλάδο.

O Διευθυντής Οργάνωσης Λειτουργιών της ΜΙΝΕΤΤΑ κ. Μανόλης Γκατζόφλιας δήλωσε: «H προσθήκη του κ. Βελέντζα στην ομάδα των Πωλήσεων μας προσφέρει ιδιαίτερη ικανοποίηση, καθώς ένα ικανότατο στέλεχος μας ενισχύει περαιτέρω στην προσπάθεια να προσφέρουμε ακόμα πιο άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση στους συνεργαζόμενους διαμεσολαβητές».

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Ένταξη νέου Σωματείου Μέλους στην ΠΟΑΔ

Το Διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΑΔ, με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζει την ένταξη του Συλλόγου Ασφαλιστικών Συμβούλων Ροδόπης «ασφαλιΖΩμαι», ως νέου μέλους στις...

Close