Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ της Clip News Α.Ε. και του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ)

25 Νοεμβρίου 2022

Συμφωνία για υλοποίηση δραστηριοτήτων σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος

Η Clip News Α.Ε. υπέγραψε την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 Μνημόνιο Συνεργασίας με το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ), στο οποίο προσφέρει χορηγικά υπηρεσίες αποδελτίωσης (monitoring).

Το Μνημόνιο υπογράφηκε στα γραφεία του ΠΣΣΕ μεταξύ του Προέδρου του, Ηλία Δημητρίου, και της Αντιπροέδρου της Clip News, Κατερίνας Κεχαγιά. Με το Μνημόνιο καθορίζονται οι τομείς και οι μορφές συνεργασίας μεταξύ των δύο μερών.

«Στο πλαίσιο των ενεργειών κοινωνικής ευθύνης που αναπτύσσουμε διαρκώς, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να στηρίζουμε φορείς που προσφέρουν ουσιαστικό έργο με ευρύ αποτύπωμα σε όλους τους τομείς. Είναι χαρά μας να συμπράττουμε με το ΠΣΣΕ, έχοντας βάλει ήδη στο τραπέζι ιδέες για από κοινού δράσεις», δήλωσε η κα Κεχαγιά.

Από την πλευρά του, ο κος Δημητρίου εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την υποστήριξη της εταιρείας, υπογραμμίζοντας τη σημασία της ως προς το επικοινωνιακό πλάνο του Συμβουλίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση του έργου του ΠΣΣΕ, αλλά και της αξίας του εθελοντικού τομέα στην κοινωνία.

Η Clip News Α.Ε., η κορυφαία εταιρεία Αποδελτίωσης και Media Analysis στην Ελλάδα, επέκτεινε τις δραστηριότητές της στην αγορά της Κύπρου. Από το Σεπτέμβριο του 2022 και μετά από συμμετοχή της σε δημόσιο διαγωνισμό, η εταιρεία απέκτησε νόμιμα από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Κύπρου το δικαίωμα να παρέχει τις υπηρεσίες αποδελτίωσης, report και ανάλυσης από όλα τα μέσα (έντυπα και ηλεκτρονικά) των μελών του.

Το ΠΣΣΕ, ως το Ανώτατο Συντονιστικό Σώμα Εθελοντικής Προσφοράς στην Κυπριακή Δημοκρατία, βάσει νομοθεσίας, μετρά ήδη 50 χρόνια προσφοράς και περισσότερα από 400 μέλη εθελοντικών/μη κυβερνητικών οργανώσεων.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης για τον ασφαλιστικό κλάδο

Διαβάστε τι ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της Συνδιάσκεψης των Διαμεσολαβητών Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 4η Εθνική Συνδιάσκεψη Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Εκλεγμένων...

Close