Μοναδική πρωτιά για την ΑΧΑ Ελλάδος

22 Οκτωβρίου 2019

Είναι η πρώτη από όλες τις εταιρείες που εισάγει στην Ελλάδα υπηρεσία τηλεϊατρικής μέσω νοσοκομειακού ασφαλιστηρίου συμβολαίου καθώς και υπηρεσία εκτίμησης και αναγγελίας ζημιάς από απόσταση.

Αυτά ανακοινώθηκαν μόλις προ ολίγου σε μία παρουσίαση - υπερπαραγωγή με οικοδεσπότες τους γνωστούς δημοσιογράφους, κ. Χρήστο Σωτηρακόπουλο και κα. Λίλα Κουντουριώτου.

Για να μάθετε περισσότερα: παρακολουθείστε στη συνέχεια την ομιλία του Διευθύνοντος Συμβούλου, κ. Ερρίκου Μοάτσου και σε πρώτη μετάδοση την τηλεοπτική καμπάνια που ετοίμασε η AXA για τις δύο νέες υπηρεσίες με πρωταγωνιστές το δίδυμο των παρουσιαστών.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Μία απάντηση στο Μοναδική πρωτιά για την ΑΧΑ Ελλάδος

  1. […] Διαβάστε τα όσα είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος Ερρίκος Μοάτσος κατά την διάρκεια της παρουσίασης και δείτε την διαφημιστική καμπάνια που έχει ήδη ετοιμάσει η εταιρεία για να διαδώσει τις νέες υπηρεσίες. […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Eurolife ERB: συνεργάζεται με τη HOPEgenesis ενάντια στην υπογεννητικότητα

Υλοποιούν μια σειρά από δράσεις για τις γυναίκες που είναι ή επιθυμούν να μείνουν έγκυες Πολλά έχουν γραφτεί για την...

Close