Μinetta Driving Experience – powered by Iaveris

14 Σεπτεμβρίου 2023

Μια διαφορετική συνέργια πραγματοποιεί φέτος η Minetta Ασφαλιστική μαζί με την οικογένεια Ιαβέρη.

Η οικογένεια, γνωστή για τις συμμετοχές σε αγώνες αυτοκινήτων αλλά κυρίως για τις δράσεις ορθής οδικής συμπεριφοράς, τα τελευταία χρόνια δημιούργησε στη Μαλακάσα τον πολυχώρο Iaveris Park, με κινητήριο άξονα το αυτοκίνητο, που ταυτόχρονα αποτελεί την έδρα της Σχολής Οδικής Συμπεριφοράς Ιαβέρης.

Φέτος, με πρωτοβουλία της Minetta Ασφαλιστικής, κάθε μήνα τρεις τυχεροί ασφαλισμένοι (ή τα παιδιά τους) έχουν την ευκαιρία να μπουν σε κλήρωση και να κερδίσουν από ένα μάθημα ασφαλούς οδήγησης, στην πίστα του Iaveris Park.

Οι τυχεροί θα μπορούν να πραγματοποιήσουν το μάθημα εντός 6μήνου από την κλήρωση, κατόπιν συνεννόησης με τη Σχολή. Η ενέργεια πραγματοποιείται τους μήνες Ιούλιο έως και Δεκέμβριο του 2023 ενώ συμμετοχές θα γίνονται δεκτές έως και 31/12/2023.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι κάτοχοι ενεργού συμβολαίου στη ΜΙΝΕΤΤΑ ή/και τα παιδιά αυτών. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο συμμετέχων να έχει συμπληρώσει το 18ο  έτος της ηλικίας του, να μην ξεπερνά το 35ο έτος, καθώς και να είναι κάτοχος νομίμου διπλώματος οδήγησης Ε.Ι.Χ.    

Οι 3 τυχεροί της 2ης κλήρωσης, για τη δράση ΜΙΝΕΤΤΑ DRIVING EXPERIENCE – powered by IAVERIS, οι οποίοι κληρώθηκαν και κερδίζουν από ένα μάθημα ασφαλούς οδήγησης (θεωρητικό και πρακτικό) στη σχολή ασφαλούς οδήγησης του Ιαβέρη στην πίστα Iaveris Park - Drive in στην Μαλακάσα Αττικής, είναι: 

  • Κολοβιστέας Αντώνης
  • Μηλαθιανάκη Πηνελόπη 
  • Τσιάμης Γεώργιος 

Εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου και ίσως είσαι εσύ ένας από τους τυχερούς👉https://rb.gy/a2pnp

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Οδηγίες στους πλημμυροπαθείς για την αντιμετώπιση λοιμωδών νοσημάτων / Συνεχίζεται η επιχείρηση διάσωσης ζώων στη Θεσσαλία/ Εφαρμογή παρέχει τρόπο αξιολόγησης της εμπειρίας των τουριστών

Οδηγίες για την πρόληψη-αντιμετώπιση λοιμωδών νοσημάτων που συνδέονται με φυσικές καταστροφές από πλημμύρα Το φαγητό ή η κατανάλωση τροφίμων που...

Close