Νέα ασφαλιστικό-επενδυτικά προγράμματα από την Groupama Ασφαλιστική

20 Απριλίου 2015

banner-groupama-zen-50Τα «Groupama ΖΕΝ 80 Μάιος 2015» & «Groupama ΖΕΝ 50 Μάιος 2015» τα οποία διατίθενται αποκλειστικά στην Ελλάδα από την Groupama, είναι δύο ασφαλιστικό – επενδυτικά προγράμματα συνδεδεμένα με το δείκτη Euro Stoxx 50® (δείκτης αναφοράς, ο οποίος περιλαμβάνει 50 μετοχές των μεγαλύτερων εταιριών υψηλής κεφαλαιοποίησης της ευρωζώνης, από διαφόρους κλάδους). Το πρώτο συνδέεται μέσω τίτλου της Credit Suisse AG London Branch και το δεύτερο της BNP Paribas Arbitrage Issuance B.V.

Ο μηχανισμός του κάθε τίτλου είναι απλός και απόλυτα διάφανος. Κάθε χρόνο που η εξέλιξη του δείκτη Euro Stoxx 50® είναι θετική ή σταθερή σε σχέση με την αρχική κατοχυρώνεται καθορισμένο κέρδος (ετήσιο κουπόνι) για τη λήξη.

Στη λήξη του τίτλου προστίθενται τα τυχόν ετήσια κουπόνια και το άθροισμά τους κατοχυρώνεται αυτομάτως και σαν τελικό συνολικό κέρδος.

«Τα δύο αυτά προγράμματα αποτελούν την 4η και 5η έκδοση, αντίστοιχα, του Groupama ΖΕΝ - Αύγουστος 2011, που διαθέσαμε το καλοκαίρι του 2011 και που έχει επιτρέψει στους κατόχους του να κατοχυρώσουν κουπόνια για κάθε έτος της μέχρι στιγμής διάρκειάς του, όπως εξηγεί ο κ. Χρήστος Κάτσιος, Εμπορικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής. «Αν και διαφορετικές, οι νέες αυτές εκδόσεις, προσφέρουν τη δυνατότητα υψηλής απόδοσης, συμμετοχής στη δυναμική απόδοση της ευρωπαϊκής αγοράς μετοχών μέσω του παραπάνω δείκτη και πρόσβαση στα επενδεδυμένα χρήματα από το 1ο κιόλας τρίμηνο. Για το λόγο αυτό έχουμε χαρακτηρίσει τη σειρά προγραμμάτων Groupama ΖΕΝ ως προϊόντα με δυναμωτικές ιδιότητες».

Λήξη περιόδου εγγραφών στις 09 Μαΐου 2015.

Αναλυτικές πληροφορίες καθώς και τρόποι συμμετοχής στα προγράμματα Groupama ZEN, διατίθενται στα 800 11 93 800, 210 329511 ή με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο www.groupama.gr

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Ιατρικό Αθηνών: Συνεργασία με το MD Anderson Cancer Center

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με το διεθνούς φήμης Πανεπιστημιακό Αντικαρκινικό Κέντρο της Αμερικής MD Anderson Cancer Center. Σκοπός...

Close