Νέα ιστοσελίδα και νέα εταιρική ταυτότητα για την PK DATA

21 Απριλίου 2017

Η PK Data, η μεγαλύτερη εταιρεία πληροφορικής στην Ασφαλιστική αγορά, λάνσαρε πρόσφατα τη νέα της εταιρική ταυτότητα.

Στα πλαίσια της ανανέωσής της, η εταιρεία παρουσίασε και μία νέα, εντυπωσιακή ιστοσελίδα.

Στην ιστοσελίδα παρουσιάζεται πληθώρα εξειδικευμένων προγραμμάτων για διαμεσολαβητές του Agency, για Μεσίτες, για Πράκτορες αλλά και για Ασφαλιστικές εταιρείες.
Τα προγράμματα αυτά, σύμφωνα με την εταιρεία "βοηθούν τους επαγγελματίες της ασφαλιστικής αγοράς να αυξήσουν τις πωλήσεις τους."

Υπενθυμίζεται πως η PK DATA έχει δημιουργήσει δύο από τα μεγαλύτερα projects στην Ασφαλιστική αγορά, τα "Εθνική Force" και "PK Ethniki" που αφορούν στην Τιμολόγηση όλων των κλάδων της Εθνικής Ασφαλιστικής αλλά και τη διαχείριση των πελατών των ασφαλιστών της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Επίσης, διαθέτει την δημοφιλέστερη πλατφόρμα e-Τιμολόγησης και  Ασφαλιστικού Front Office, τον Ερμή (Hermes Infodromio). Η συγκεκριμένη πλατφόρμα χρησιμοποιείται από τους κορυφαίους μεσίτες για την ανάπτυξη του δικτύου τους και την αύξηση της παραγωγικότητας των συνεργατών τους. Ανάμεσα στους "φανατικούς" του Ερμή είναι οι Mega Brokers, ΑΠΟΛΛΩΝ Α.Ε, NN Μεσιτική, ERB Μεσιτική, ΑΟΝ, ΝΤΑΛΙΑΝΗ, κ.α

Σημειώνεται πως η PK DATA είναι η μόνη εταιρεία Πληροφορικής στην Ασφαλιστική Αγορά που διαθέτει 5 βραβεύσεις για τα προϊόντα της.

Η νέα ιστοσελίδα

> www.pkdata.gr

preview

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ΕΙΑΣ: Cross Selling & Up Selling

Το Σεμινάριο είναι διάρκειας έξι (6) εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος...

Close