Νέα Πλατφόρμα Direct Ασφάλισης έρχεται στην Ελληνική Αγορά από μεγάλη Ασφαλιστική

1 Μαρτίου 2021

Αφορά πολυεθνική εταιρεία, με μεγάλο μερίδιο στην Ελληνική αγορά, η οποία βρίσκεται στα τελευταία στάδια του πλάνου της για το λανσάρισμα της σχετικής πλατφόρμας Direct Ασφαλίσεων για το αυτοκίνητο.

Ωστόσο, οι διαμεσολαβητές στο άκουσμα της είδησης δεν θα πρέπει να ανησυχήσουν, καθώς η εν λόγω εταιρεία σχεδιάζει με τέτοιο τρόπο το λανσάρισμα και το marketing αυτής της πλατφόρμας, ώστε να διεκδικήσει μερίδιο μόνο από τους direct "παίχτες" και όχι από τη Διαμεσολάβηση.

Πρόκειται δηλαδή για στρατηγική κίνηση που στόχο έχει να αυξήσει τις πωλήσεις της εταιρείας στο αυτοκίνητο, παίρνοντας μερίδιο από τις πωλήσεις που γίνονται online, κομμάτι στο οποίο αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει παρουσία με κανάλι πωλήσεων από την εν λόγω εταιρεία.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

6 απαντήσεις στο Νέα Πλατφόρμα Direct Ασφάλισης έρχεται στην Ελληνική Αγορά από μεγάλη Ασφαλιστική

 1. Ο/Η ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΟΥΖΟΥΝΗΣ λέει:

  Δεν νομίζω πως τα παραπάνω που αναφέρεστε δεν πρέπει να ανησυχούν την διαμεσολάβηση. Είναι δεδομένο πως θα βγάλει εκτός παιχνιδιού πολλούς διαμεσολαβητές και πρώτα από την ίδια την εταιρία, οι διαμεσολαβητές της θα χάσουν από το εισόδημά τους. Όμως η πράξη και η καθημερινότητα έχει δείξει πως η παρουσία του διαμεσολαβητή είναι ο θεμελιώδης λίθος. Η απρόσωπη διαδικασία δεν λύνει απορίες και ανάγκες υποψηφίων πελατών. Μόνο που υπάρχει κομμάτι της κοινωνίας που είτε από άγνοια είτε από φόρτο εργασίας προτιμά την online ασφάλιση.

 2. Ο/Η Γιάννης Τόλιζας λέει:

  Είναι δυνατόν να απομονωθεί ο στόχος σε άλλες direct? Αυτή η πολυεθνική μακροπρόθεσμα θα χάσει

 3. Ο/Η ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ ΗΛΙΑΣ λέει:

  Σύντομα θα μάθουμε ποιά είναι και πολύ σύντομα θα πάρουμε τα όποια τυχόν συμβόλαια έχουμε και σε αυτήν. Θα πάρει ένα κομμάτι της online αγοράς αλλά θα χάσει ένα μεγάλο από εμάς!

  • Ο/Η konstantinos λέει:

   Μακάρι να σκεφτόντουσαν ΟΛΟΙ οι διαμεσολαβητές όπως κι εσύ, αλλά δυστυχώς……τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ δείχνουν άλλα !!

 4. Ο/Η Λάμπρος Κίτσιος λέει:

  Ας έχουμε υπόψη ότι εκτός από την ασφαλιστική εταιρία και τη διαμεσολάβηση υπάρχει και ο πελάτης ο οποίος πάντα ψάχνει. Ίσως να μην κάνει την καλύτερη επιλογή μέσα από το διαδίκτυο αλλά πάντα υπάρχουν διαρροές.

 5. Ο/Η Κωνσταντίνος λέει:

  Αθλητές είναι λίγοι καιρός να εξαφανιστούν τα παράσιτα του επαγγέλματος..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Νεκτάριος: Η Ελλάδα έχει το μεγαλύτερο ασφαλιστικό χρέος στον κόσμο

Οι βασικοί άξονες που διέπουν την μεταρρύθμιση του συστήματος επικουρικής ασφάλισης για τους νέους εργαζομένους τέθηκαν επί τάπητος σε δημόσια...

Close