Νέα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης από την Anytime

21 Ιουνίου 2022

H Anytime, το direct brand της Interamerican, ανταποκρινόμενη για ακόμα μία φορά στις σύγχρονες ανάγκες της εποχής για ασφαλείς μετακινήσεις λανσάρει τη νέα προϊοντική κατεύθυνση ταξιδιωτικής ασφάλισης και προσφέρει τρία νέα προγράμματα, ανάλογα με τον προορισμό και τη διάρκεια του ταξιδιού.

Δίνοντας έμφαση στην απλότητα και στην ευκολία, η Anytime, παρουσιάζει με φιλικό σχεδιασμό στο site της την ταξιδιωτική ασφάλιση ως μία νέα θεματική ενότητα, καθιστώντας εύκολο για τους χρήστες να την εντοπίζουν γρήγορα και να μεταφέρονται στη σχετική ενότητα. Με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζει τη δυνατότητα εύκολης πλοήγησης, γρήγορης τιμολόγησης και άμεσης πρόσβασης στις πληροφορίες που χρειάζονται, βελτιώνοντας την εμπειρία τους.

Όλα τα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης απευθύνονται σε όσους έχουν ως χώρα αναχώρησης την Ελλάδα και επιθυμούν να ταξιδέψουν, απολαμβάνοντας ένα ξένοιαστο, χωρίς άγχος, ταξίδι και εξασφαλίζουν μοναδικά προνόμια. Μερικά από αυτά είναι η αποζημίωση για ακύρωση ταξιδιού έως €10.000 εφόσον επιλεχθεί, δωρεάν κάλυψη για καθυστέρηση αποσκευών σε όλα τα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης, αλλά και καλύψεις για τον Κορωνοϊό (Covid-19) σε όλα τα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης.

Η επιστροφή στην κανονικότητα είναι γεγονός και η ανάγκη για ταξίδια και διακοπές είναι εντονότερη. Το λανσάρισμα των νέων προϊόντων ταξιδίου της Anytime αποδεικνύει τη δέσμευσή της να παρέχει σύγχρονες λύσεις που  καλύπτουν όλες τις ανάγκες των ανθρώπων, διευκολύνοντας τις μετακινήσεις τους ακόμη και στα ταξίδια τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης μπορείτε να βρείτε στο https://www.anytime.gr/travel/programs-covers/

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Eurolife: Στηρίζει την προσβασιμότητα και την συμπερίληψη στην Τέχνη

Η Eurolife FFH, εταιρεία που "βλέπει" την εταιρική κοινωνική ευθύνη διαφορετικά από τις περισσότερες, πρόσφατα υποστήριξε με τη χορηγία της...

Close