Νέα Στελέχη στο δυναμικό της International Life

12 Ιανουαρίου 2015

Η International Life, στο πλαίσιο της συνεχούς  ανάπτυξής της, ενδυναμώνει περαιτέρω τη διοικητική της ομάδα με 2 νέα στελέχη, τα οποία αναλαμβάνουν καίριους τομείς της εταιρείας. Συγκεκριμένα:

Ο κ. Ιωάννης Σίννης αναλαμβάνει General Manager της Bsa, μεσιτικής εταιρείας, μέλους του Ομίλου International Life. Ο κ. Σίννης είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων από το University of Economics & Management του Essen της Γερμανίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία σε ανώτατες διοικητικές θέσεις. Προέρχεται από την OVB Group Hellas, στην οποία κατείχε τη θέση του Managing Director, ενώ κατά το παρελθόν έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, Sales Director στην OVB Group Hellas και Managing Partner σε franchise καταστήματα της Open24 και EFG Eurobank.

O κ. Ιωάννης Μαρκέτος αναλαμβάνει Business Development Manager – General Agents & Brokers. O κ. Μαρκέτος είναι κάτοχος πτυχίου Λογιστικής του ΑΤΕΙ Πειραιά, Marketing του Bedforshire University και ΜΒΑ του ίδιου Πανεπιστημίου. Διαθέτει πολυετή εμπειρία και προϋπηρεσία στο χώρο των πωλήσεων & του μάρκετινγκ. Έχει εργαστεί, μεταξύ άλλων, στην EFG Eurolife Insurance ως Sales and Channel Development Manager και στην Activa Insurance ως Marketing & Sales Manager.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Με ποιο σκεπτικό ο Επόπτης δυσκόλεψε τις εξετάσεις των Συμβούλων;

Για τα πιστοποιητικά επιπέδου Α, Β, Γ και Δ η εξέταση γίνεται με "multiple choice”, δηλαδή με ερωτήσεις και επιλογή από...

Close