Skip to content

Νέα συνεργασία για την Ergo σε θέματα εκπαίδευσης ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

Πιστή στην αρχή της για τον κεντρικό ρόλο που διαδραματίζει ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής απέναντι στον Πελάτη, η Ergo ενισχύει την υποστήριξη του θεσμού της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης μέσω της συνεχούς και ολοκληρωμένης εκπαίδευσης των βασικών δικτύων προώθησης των προϊόντων και υπηρεσιών της. Για την αναβάθμιση του έργου των δικτύων της η Εταιρία ξεκίνησε τη συνεργασία της με ένα αξιόλογο και έμπειρο στέλεχος της αγοράς σε θέματα εκπαίδευσης τον κ. Κώστα Ακριβόπουλο.

Στόχος της Ergo είναι η ολοκληρωμένη κάλυψη του συνόλου  των εκπαιδευτικών αναγκών του Δικτύου Ανεξάρτητων και Εταιρικών Συνεργατών της για να αξιοποιήσουν δημιουργικά και παραγωγικά τις αναπτυξιακές ευκαιρίες της ασφαλιστικής αγοράς. Προτεραιότητα αποτελούν οι εκπαιδευτικές ανάγκες που απορρέουν από τις κανονιστικές απαιτήσεις για συνεχή επαγγελματική κατάρτιση και εξέλιξη, την ανάγκη ολοκληρωμένης γνώσης των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρία, κατανόησης των σχετικών εταιρικών διαδικασιών, ανάπτυξης προσωπικών δεξιοτήτων αλλά και ενδυνάμωσής τους με τα εφόδια που είναι απαραίτητα για την προσαρμογή με ταχύτητα και ευελιξία στη νέα εποχή του digitalization.

Ο κ. Ακριβόπουλος διαθέτει αξιόλογη πανεπιστημιακή κατάρτιση με σπουδές στη Διοίκηση και Οργάνωση Επιχειρήσεων (Πανεπιστήμιο Πειραιά), στο Marketing Management και στην Κοινωνιολογία (Sussex University). Έχει πολυετή επαγγελματική εμπειρία σε ελληνικούς και διεθνείς ομίλους εταιριών (AGET, FALCON, PALLIKI/FR) ενώ στον ασφαλιστικό χώρο ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1974, αρχικά ως ασφαλιστικός σύμβουλος στην INTERAMERICAN, στη συνέχεια ως συντονιστής και Επιθεωρητής με γραφεία στην Αθήνα και σε όλη την Επικράτεια στην AGF-KOSMOS. Από το 1999 μετά τη συγχώνευση της AGF με την ALLIANZ, ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Εκπαίδευσης της ALLIANZ Ελλάδος. Είναι μέλος Ινστιτούτων και Επιστημονικών Φορέων (ILU/Insurance Life Underwriters, LIMRA, MDRT, NLP, SILVA, Ελληνικό Forum Ποιότητας -HFQ) καθώς και εξωτερικός εισηγητής στο ΟΠΑ και στο ΕΙΑΣ. Ο κ. Ακριβόπουλος είναι συγγραφέας του βιβλίου «AIDA-τεχνικές πωλήσεων» και της ύλης των εξετάσεων Συντονιστών για την ενότητα «Βασικές Αρχές Διοίκησης Ασφαλιστικών Μονάδων Πωλήσεων» του Υπουργείου Ανάπτυξης. Διαθέτει πάνω από 25.000 ώρες εκπαίδευσης σε θέματα Επικοινωνίας, Πωλήσεων, Μanagement, Διαπραγματεύσεων, Συναλλακτικής Ανάλυσης, Συναισθηματικής Νοημοσύνης, Καινοτομίας και Δημιουργικής καθώς και ειδικές διακρίσεις για την πολυετή προσφορά του στην εκπαίδευση των Ασφαλιστικών Συμβούλων.

Ο CEO της Ergo, κ. Θεόδωρος Κοκκάλας, δήλωσε σχετικά: “Πιστεύουμε ότι, με την πολυετή εμπειρία του, ο κ. Ακριβόπουλος θα συμβάλλει αποφασιστικά στο σχεδιασμό και την αποτελεσματική υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου εκπαιδευτικού πλάνου, προσθέτοντας αξία στις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους συνεργάτες μας. Καλωσορίζουμε τον κ. Ακριβόπουλο στη μεγάλη οικογένεια συνεργατών της Ergo και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις κοινές μας προσπάθειες και επιδιώξεις”.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *