Νέος Διευθυντής Πληροφορικής στην Interlife

21 Νοεμβρίου 2014

Τα καθήκοντα του ως Διευθυντής Πληροφορικής (Chief Information Officer ) ανέλαβε στην INTERLIFE Ασφαλιστική ο Χρήστος Τσαντίλης – Ρέις . Με τη νέα αυτή συνεργασία η Εταιρία διευρύνει και αναβαθμίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους πελάτες και το δίκτυο των συνεργατών της. Ο Χρήστος Τσαντίλης – Ρέις, 54 ετών, γεννήθηκε στο Dayton Ohio των Η.Π.Α. και είναι πτυχιούχος  Computer Science του Wright State University, U.S.A. .  Από τα ιδρυτικά στελέχη της Egnatia Bank και επί σειρά ετών Manager Κεντρικών Εφαρμογών της Marfin Egnatia Bank, έχει επίσης διατελέσει Systems Analyst, υπεύθυνος για την ανάπτυξη του λογισμικού της Αμερικανικής Αεροπορίας στην εταιρία Litton Computer Services στο Dayton Ohio των Η.Π.Α. Βαθύς γνώστης των νέων τεχνολογιών και με πολυετή εμπειρία στα πληροφοριακά συστήματα των χρηματοοικονομικών επιχειρήσεων, αναλαμβάνει να οδηγήσει την ομάδα Ι.Τ. της INTERLIFE στην πορεία προς τη νέα εποχή SOLVENCY II.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Anytime: Direct επίθεση στο Bancassurance

Μια ενδιαφέρουσα "μάχη" ξεκινά μεταξύ  δύο εναλλακτικών δικτύων διανομής, του Bancassurance και του Direct, καθώς αυτές τις ημέρες βρίσκεται στον...

Close