Νέος Διευθύνων Σύμβουλος της CNP Assurances, στη Γαλλία, o Stéphane Dedeyan

26 Φεβρουαρίου 2021

Νέα εποχή ανάπτυξης για τον γαλλικό πολυεθνικό ασφαλιστικό κολοσσό

Το Διοικητικό Συμβούλιο της CNP Assurances, μητρικής εταιρείας του ηγετικού κυπριακού ασφαλιστικού ομίλου CNP Cyprus, με πρόσφατη απόφασή του  διόρισε τον  κ. Stéphane Dedeyan στη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της CNP Assurances στη Γαλλία. Αντικαθιστά  τoν κ. Antoine Lissowski, του οποίου η θητεία λήγει τον ερχόμενο Απρίλιο και ο οποίος θα συνταξιοδοτηθεί.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της CNP Assurances εξέφρασε ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον κ. Antoine Lissowski, για τη σημαντική του δράση στο μετασχηματισμό και στην ανάπτυξη του Ομίλου. Συνέβαλε επίσης στη διαδικασία προσέγγισης με τη La Banque Postale ώστε να σχηματιστεί ένας κορυφαίος «τραπεζοασφαλισιτικός όμιλος»  ικανός να δημιουργήσει αξία για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Η Véronique Weill, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της CNP Assurances, σχολίασε: «Με τις εμπειρίες, τις αξίες, τις προσωπικές του ικανότητες και την εξαιρετική γνώση του ασφαλιστικού τομέα, ο Stéphane Dedeyan έχει την πλήρη εμπιστοσύνη μας να αναπτύξει τη στρατηγική της CNP Assurances και να επιταχύνει το μετασχηματισμό των επιχειρηματικών εργασιών προς το καλώς νοούμενο συμφέρον των πελατών και συνεργατών της. Είμαστε πεπεισμένοι ότι, μαζί με τη La Banque Postale, θα συνεισφέρει σημαντικά στη δημιουργία ενός ευρωπαίου ηγέτη στον τραπεζοασφαλιστκό κλάδο και στην υπεύθυνη χρηματοδότηση».

Σχετικά με την CNP ASSURANCES:

Η CNP ASSURANCES είναι κορυφαίος πάροχος προσωπικής ασφάλισης στη Γαλλία και δραστηριοποιείται σε 19 χώρες στην Ευρώπη και στη Λατινική Αμερική. Στην Κύπρο έχει δυναμική παρουσία ως ο αποκλειστικός μέτοχος του Ομίλου CNP CYPRUS INSURANCE HOLDINGS. Στον Όμιλο CNP CYPRUS ανήκουν οι ασφαλιστικές εταιρείες CNP CYPRIALIFE (στον κλάδο Ζωής και Υγείας) και CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ (στο Γενικό κλάδο), καθώς επίσης η CNP ΖΩΗΣ και η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ (Υποκατάστημα) στην Ελλάδα.

Η CNP ASSURANCES, ως ασφαλιστής, συνασφαλιστής και αντασφαλιστής, σχεδιάζει καινοτόμες λύσεις προσωπικού κινδύνου / προστασίας και αποταμίευσης / συνταξιοδότησης. Ο Όμιλος έχει παγκόσμια 38 εκατομμύρια πελάτες, οι οποίοι είναι κάτοχοι συμβολαίων προσωπικής ασφάλισης και 12 εκατομμύρια πελάτες που διατηρούν σχέδια αποταμίευσης και συνταξιοδότησης.

Η CNP Assurances είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Παρισιού. Ο Όμιλος ανέφερε καθαρό κέρδος ύψους 1,35 δισεκατομμυρίων ευρώ το 2020.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
KPMG: «Πανδημία: ευκαιρία για επίτευξη ισότητας στη διοίκηση των επιχειρήσεων;»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας η KPMG σας προσκαλεί στην ψηφιακή εκδήλωση με τίτλο «Πανδημία: ευκαιρία για επίτευξη ισότητας στη διοίκηση...

Close