Νέος Κανονισμός Πωλήσεων από την Ευρώπη Ασφαλιστική

12 Φεβρουαρίου 2019

Με Νέο ανταγωνιστικό Κανονισμό Πωλήσεων υποδέχτηκε τη νέα χρονιά η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική για το δίκτυο συνεργατών της. Ένα Νέο Κανονισμό Πωλήσεων όπου εκτός των σημαντικών κινήτρων που προβλέπει «προκαλεί» τους συνεργάτες να κατακτήσουν στο τέλος της χρονιάς ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο μάρκας AUDI A1.

Ο Νέος Κανονισμός Πωλήσεων 2019 είναι κατανοητός, δίκαιος, διαφανής και ανταποδοτικός εστιάζοντας σε ποσοτικά και ποιοτικά κριτήρια που παρακινούν έναν επαγγελματία συνεργάτη να κατακτήσει υψηλούς παραγωγικούς στόχους, βελτιώνοντας σημαντικά τα εισοδήματά του.

Συγκεκριμένα ο Νέος Κανονισμός Πωλήσεων 2019:

  • Επιβραβεύει τη δραστηριότητα όλων των κλάδων
  • Παρέχει σημαντικό κίνητρο για την αύξηση της Νέας Παραγωγής αλλά και τη Διατήρηση του Χαρτοφυλακίου
  • Ανταμείβει το καλό αποτέλεσμα του Κλάδου Αυτοκινήτου
  • Ενισχύει τις διασταυρούμενες πωλήσεις μέσα από το Bonus Σύνθεσης Χαρτοφυλακίου
  • Παρακινεί την πρόσκτηση νέων εργασιών και ανανεώσεων συμβολαίων του Κλάδου Αυτοκινήτου

Η κα Θεοδώρα Σταθούρου, Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων, Marketing και Εκπαίδευσης της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, σε δήλωσή της για το Νέο Κανονισμό Πωλήσεων, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Θέλουμε να ξεκινήσουμε δυναμικά τη νέα χρονιά και να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα κίνητρα στους συνεργάτες μας. To υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας και φερεγγυότητας που διαθέτουμε εγγυάται την προσφορά υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης για τους πελάτες, αλλά και τους συνεργάτες μας. Πιστεύουμε ότι η ανταγωνιστικότητα των προϊόντων μας, η τιμολογιακή και εμπορική μας πολιτική μέσα από ένα διαφανές και δίκαιο πλαίσιο αμοιβών, ενισχύουν αποτελεσματικά την ποιοτική ανάπτυξη εργασιών στην Εταιρία μας το 2019».

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Διαγωνισμός Κοινωνικής Καινοτομίας από NN Hellas & ΣΕΝ/JA Greece

Έχοντας πάντα ως στόχο τη στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας και τη δημιουργία εκπαιδευτικών ευκαιριών για τη μαθητική κοινότητα, η NN...

Close