Νέος Κύκλος Σπουδών για τις εξετάσεις Επιπέδου Α’ από τον Όμιλο Ιντερσαλόνικα

22 Δεκεμβρίου 2014

Με αφορμή την ανακοίνωση από την Τράπεζα της Ελλάδος, της ημερομηνίας διεξαγωγής εξετάσεων στις 07/02/2015 στην Αθήνα, ο Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ανακοινώνει την έναρξη Κύκλου Σπουδών, για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επιπέδου Α’ της Τράπεζας της Ελλάδος, στα γραφεία του στην Αθήνα.

Τα μαθήματα που θα αρχίσουν το Σάββατο 17/01/2015 θα διεξαχθούν στο κτήριο της Γενικής Διεύθυνσης Αθηνών & Νότιας Ελλάδος του Ομίλου, στη Λεωφόρο Συγγρού 175 στην Αθήνα και θα ολοκληρωθούν σε δύο Σαββατοκύριακα (17/01 ως 18/01 & 24/01 ως 25/01/2015), σε συνολικά 30 διδακτικές ώρες.

Το κόστος των μαθημάτων είναι 100 €, ενώ για επιχειρήσεις με άνω των 3 συμμετοχών, υπάρχει η δυνατότητα διεξαγωγής μαθημάτων στο χώρο της ενδιαφερόμενης επιχείρησης, με πρόγραμμα και ωράριο που θα συμφωνηθεί. Στους εγγεγραμμένους θα διανεμηθούν δωρεάν εκπαιδευτικές σημειώσεις και πρόσθετο υλικό όπου εμπεριέχονται οι παρουσιάσεις των εκπαιδευτών οι οποίοι θα αναλύσουν διεξοδικά την εξεταστέα ύλη και τεστ προσομοίωσης των εξετάσεων σύμφωνα με τα νέα δεδομένα.

Η υλικοτεχνική υποδομή, τα εποπτικά μέσα και οι έμπειροι εκπαιδευτές σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον της Διοίκησης για εμπεριστατωμένη κατάρτιση και διαρκή επιμόρφωση όσων ασχολούνται με την Ιδιωτική Ασφάλιση δημιουργούν άριστες προϋποθέσεις επιτυχίας στις εξετάσεις, που οργανώνονται από τηνΤράπεζα της Ελλάδος, εφόσον βέβαια επιδείξουν αντίστοιχη προσπάθεια και οι υποψήφιοι.

Κάθε ενδιαφερόμενος για πετυχημένη καριέρα στον χώρο της Ιδιωτικής Ασφάλισης, μπορεί να λάβει πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή στον επόμενο κύκλο σπουδών από τον Υπεύθυνο κ. Βαρσάμη Δημήτριο στο 2310492270 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση varsamis.d@intersalonica.gr.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Εκδήλωση της Υδρογείου Ασφαλιστικής στην Κεφαλονιά

Μια βραδιά αφιερωμένη στην ασφαλιστική ενημέρωση του κοινού της Κεφαλονιάς διοργάνωσε η Υδρόγειος Ασφαλιστική σε συνεργασία με τους τοπικούς της...

Close