Νέος Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου

18 Αυγούστου 2021

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ύστερα από συνεδρίαση του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, (ΚΕΕΕ) νέος Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος του ΕΕΑ.

Μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου ο νέος Πρόεδρος βγήκε με ψηφοφορία των μελών του ΔΣ της ΚΕΕΕ και η θητεία του θα διαρκέσει μέχρι τις επόμενες εκλογές, που εκτιμάται ότι θα γίνουν σε 1,5 χρόνο από σήμερα.

Τις τελευταίες μέρες είχαν κυκλοφορήσει τα ονόματα και άλλων υποψηφίων ωστόσο η επικράτηση του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένου του έργου που έχει τελέσει στη θητεία του, αναδεικνύοντας μάλιστα το Επιμελητήριο Αθηνών ως τον "πρωταγωνιστή" των Επιμελητηρίων.

Ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου είναι Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών από το 2014, ενώ τη 2012-2014 ήταν Γενικός Γραμματέας του ΕΕΑ.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Από σήμερα σε λειτουργία δυο πλατφόρμες για αποζημιώσεις και δωρεές στους πυρόπληκτους

Οι δύο ψηφιακές πλατφόρμες μέσω των οποίων θα υποβληθούν οι αιτήσεις για τις αποζημιώσεις των πυρόπληκτων (arogi.gov.gr) και θα διατεθούν...

Close