Νέο Προεδρείο στον ΠΣΑΣ

20 Φεβρουαρίου 2019

Αποφασίστηκε η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΑΣ) για την ανάδειξη του οποίου -θυμίζουμε- πραγματοποιήθηκαν εκλογές την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου κατά τις οποίες η προσέλευση ψηφοφόρων ήταν αθρόα και εκτιμήθηκε ότι ο αριθμός ήταν τριπλάσιος συγκριτικά με τις προηγούμενες εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Νέα Πρόεδρος του ΠΣΑΣ αναδείχτηκε η Θεοδώρα Γουργούλη, η οποία έλαβε τις 4 από τις 7 συνολικά ψήφους των μελών του νέου Δ.Σ. και θα παραμείνει Πρόεδρος για ένα χρόνο, ενώ στη συνέχεια θα τη διαδεχτεί ο Γιάννης Στασινόπουλος.

Στο νέο Δ.Σ. Αντιπρόεδρος είναι η Μαρία Νικολάου, Γενικός Γραμματέας ο Γιάννης Στασινόπουλος, Ταμίας ο Θεόδωρος Μουτάφης και Μέλη οι Κάρολος Μαρκουίζος, Παναγιώτης Λελεδάκης και Ελένη Βάσιου.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Υπασφαλισμένη πλήρως η περιουσία των Ελλήνων έναντι φυσικών καταστροφών- Καμπανάκι κινδύνου από ΕΕ

Η Ευρωπαϊκή Ένωση κτυπά καμπανάκι κινδύνου Υπολογίζει 89.000 θανάτους το χρόνο λόγω φυσικών καταστροφών το 2050 Πλήρως υπασφαλισμένοι οι Έλληνες...

Close