Skip to content

Νέο Free Webinar: “Άλλαξε ή άλλαξε επάγγελμα”

«Άλλαξε ή άλλαξε επάγγελμα»
Δευτέρα 23/03/2020 στις 18.00!

Θεματολογία

  • Γιατί το τωρινό μοντέλο λειτουργίας δεν μας βοηθάει;
  • Πώς να αποκτήσεις 10X mindset;
  • 3 πράγματα που πρέπει να δείξεις σε 3”
  • Τι δείχνεις στα social;
  • Γιατί πρέπει να παρουσιάζεις όσο περισσότερο μπορείς;
  • Έχεις δώσει 10.000 κάρτες;
  • Κλείνεις όπως πρέπει;
  • 10Χ mindset follow up

Ο Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής έχει την ελευθερία να ορίζει ο ίδιος τους στόχους του. Με την καθημερινή του δραστηριότητα ορίζει το πώς και πότε θα κάνει πράξη τα όνειρά του. Η οικονομική του εξέλιξη βρίσκεται στα δικά του χέρια. Εξαρτάται από τη δική του δυναμικότητα, από τον αριθμό και το μέγεθος των συμβολαίων που θέλει να επιτύχει. Είναι ένας «επιχειρηματίας» που δεν επενδύει τον ίδιο του τον εαυτό αναπτύσσοντας και βελτιώνοντας τις ικανότητές του.

Κρίση, ψηφιοποίηση, κορονοϊός και πολλά άλλα έχουν δημιουργήσει ένα περιβάλλον όπου η εργασία του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή είναι πλέον extreme sport. Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν; Ή αλλάζεις ή πρέπει να σκεφτείς να αλλάξεις επάγγελμα.

Το insurancewebinars.gr και ο Ιωάννης Μηλιάτσης, Εκπαιδευτής Πωλήσεων και Παραγωγικότητας, Sales and Performance Coach διοργανώνουν τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, στις 18:00 μία επίκαιρη διαδικτυακή ενημέρωση με τίτλο «Άλλαξε ή άλλαξε επάγγελμα».

Στο συγκεκριμένο webinar ο κ. Μηλιάτσης θα δώσει πρακτικές συμβουλές για άμεση βελτίωση νοοτροπίας, τρόπου πωλήσεων και αποτελεσμάτων.

Ο Ιωάννης Μηλιάτσης έχει σπουδάσει πληροφορική αλλά δουλεύει στον χώρο των πωλήσεων τα τελευταία 15 χρόνια με εμπειρίες τόσο σε μικρές επιχειρήσεις όσο και σε πολυεθνικές. Πλέον έχει το δικό του γραφείο εκπαίδευσης πωλήσεων και παραγωγικότητας με τίτλο Bizman.gr. Είναι μέλος του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος, του National Association of Sales Professionals και του Sales and Marketing executives international. Διδάσκει στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα των πωλήσεων και είναι Achology Accredited Life and NLP Coach. Συγγραφέας των βιβλίων “Δεν ξέρεις να Πουλάς;”, ενός βιβλίου εκμάθησης της τέχνης της πώλησης, του “Μπορείς Περισσότερα!”, ενός βιβλίου για την παραγωγικότητα και του “Φύγε από το 95%. Ψυχολογία και τεχνικές επιτυχίας”.

Απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών, στελέχη ασφαλιστικών εταιριών, ιδιοκτήτες ασφαλιστικών επιχειρήσεων αλλά και σε νέους που έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Προσφέρεται εντελώς δωρεάν χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης: AIG, GROUPAMA Ασφαλιστική, ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, AEGEAN INSURANCE, EUROCOVER INSURANCE LTD, ΠΑΝΟΡΜΟΣ και θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, στις 18:00 – 19:30.

Για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφτείτε την ιστοσελίδα και συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής εδώ.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *