Νέο podcast από την ΕΑΕΕ με θέμα: «Περιβαλλοντικές Ευθύνες και Ασφάλιση»

24 Ιανουαρίου 2023

Η Επιτροπή Αστικής Ευθύνης και Επαγγελματικών Ευθυνών της ΕΑΕΕ ολοκληρώνει τον πρώτο κύκλο σύντομων, ενημερωτικών podcasts, με εξειδικευμένα θέματα σχετικά με τον κλάδο Αστικής Ευθύνης με κατηρτισμένους ομιλητές. Η ενέργεια αυτή υλοποιείται στο πλαίσιο της σταθερής επιδίωξης της ΕΑΕΕ για διαρκή επιμόρφωση των στελεχών του ασφαλιστικού κλάδου και την ενημέρωσή τους για σύγχρονα θέματα της ιδιωτικής ασφάλισης.

Το τέταρτο podcast, με το πολύ ενδιαφέρον θέμα «Περιβαλλοντικές Ευθύνες και Ασφάλιση» , παρουσιάζουν  οι κύριοι Δημήτρης Μάνος , μέλος της Επιτροπής και η  κυρία Σταυρούλα Πουλή, Προϊσταμένη του Συντονιστικού Γραφείου Αντιμετώπισης Περιβαλλοντικών Ζημιών του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Συντονίστρια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Life Profile.

Το podcast  έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα και στο κανάλι YouTube  της Ένωσης και μπορείτε να το ακούσετε πατώντας εδώ.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
H Mega Brokers ζητά Life & Health Claims Account Officer

Στελέχωση Κλάδου ΖωήςΗ Μega Brokers, ανεξάρτητη εταιρία παροχής Ασφαλιστικών και Χρηματοοικονομικών Προϊόντων στην Ελλάδα με εμπειρία στον Ασφαλιστικό Κλάδο για...

Close