Skip to content

Νίκος Αντιμησάρης, ο νέος CEO της “ERGO Ασφαλιστική”

Η Διοίκηση του Ομίλου ERGO ανακοίνωσε ότι ο Νίκος Αντιμησάρης θα είναι, μετά και τις απαραίτητες εγκρίσεις από τις αρμόδιες Αρχές, ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της “ERGO Ασφαλιστική”. Ο νέος CEO θα αναλάβει τα καθήκοντά του, την 15η Ιουλίου 2020, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Χατζηπαναγιώτου, ο οποίος, ολοκληρώνοντας την άσκηση των καθηκόντων αυτών, στη μεταβατική αυτή περίοδο, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από τη θέση του Γενικού Διευθυντή.

Ο κ. Νίκος Αντιμησάρης

Ο Νίκος Αντιμησάρης είναι 52 ετών και έχει διανύσει μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στον ασφαλιστικό κλάδο. Το 1994 ξεκίνησε την καριέρα του στην Mapfre ως νόμιμος εκπρόσωπος και Γενικός Διευθυντής της θυγατρικής της Mapfre Asistencia στην Ελλάδα. Στη συνέχεια, κατείχε διάφορες θέσεις ευθύνης στη Mapfre, ενώ τα τελευταία χρόνια διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) για την Ευρώπη και την Ασία. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Λιέγης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MBA από το Business School Instituto de Empresa.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Dr. Oliver Willmes δήλωσε: “Ο Νίκος Αντιμησάρης είναι ένα διακεκριμένο και αναγνωρισμένο στέλεχος της διεθνούς ασφαλιστικής βιομηχανίας και ένας πολύ έμπειρος CEO σε μια πολυεθνική Ασφαλιστική Εταιρεία με επιτυχή πορεία. Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρήκαμε το σωστό διάδοχο για την ηγεσία της ERGO Ελλάδας, μία από τις βασικές εταιρείες στο διεθνές χαρτοφυλάκιο του Ομίλου ERGO, αλλά και για τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της, υπό την ηγεσία του Θεόδωρου Κοκκάλα. Θέλω ακόμη να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Χατζηπαναγιώτου για την αφοσίωση και την υποστήριξη που παρείχε για μία ακόμη φορά προς την εταιρεία και από τη θέση του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντα Συμβούλου (CEO)”.

O Δημήτρης Χατζηπαναγιώτου σημείωσε: “Θεωρώ ότι στο πρόσωπο του Νίκου Αντιμησάρη, με τον οποίο είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με επιτυχία στο παρελθόν, η εταιρεία μας βρήκε τον πλέον κατάλληλο διάδοχο του Θεόδωρου Κοκκάλα, ο οποίος μπορεί να εμπνεύσει το προσωπικό και τους συνεργάτες μας και μαζί τους να οδηγήσει την εταιρεία σε νέες επιτυχίες. Τον καλωσορίζω στην οικογένεια της ERGO και του εύχομαι καλή επιτυχία.”

Ο Θεόδωρος Κοκκάλας, Προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και CΟO της “ERGO Deutschland AG” και μέχρι πρότινος CEO και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της “ERGO Ασφαλιστική”, ανέφερε σχετικά: “Είμαι βέβαιος ότι ο Νίκος Αντιμησάρης, όχι μόνο με το ήθος του, τη συγκρότησή του και την αξιόλογη εμπειρία του, αλλά και με τις αναμφισβήτητες ικανότητές του, θα ηγηθεί αποτελεσματικά της εξαιρετικής ομάδας της ERGO Ελλάδας και θα συμβάλει σημαντικά στην επιτυχή ανάπτυξή της.”

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *