ΝΝ Future Matters: 12 φοιτητές από την Ελλάδα συμμετέχουν στο πρόγραμμα για το 2020-2021

24 Ιουλίου 2020

Το πρόγραμμα υποτροφιών ΝΝ Future Matters της NN Hellas και του Ομίλου NN συνεχίζει, για 6η χρονιά, να επενδύει στην εκπαίδευση της νέας γενιάς. Σταθερή στις αξίες της «Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε», η εταιρία δίνει φέτος τη δυνατότητα σε περισσότερους σπουδαστές να διευρύνουν τις ακαδημαϊκές τους γνώσεις.

Δώδεκα νέοι από την Ελλάδα έλαβαν υποτροφίες προκειμένου να προχωρήσουν σε μεταπτυχιακές σπουδές από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο σε επιλεγμένα Πανεπιστήμια της Ολλανδίας. Ταυτόχρονα, σε όλη τη διάρκεια των μαθημάτων τους, οι υπότροφοι θα καθοδηγούνται από στελέχη του NN Group.

Όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιήθηκε συνάντηση, ψηφιακή λόγω των συνθηκών, όπου οι επιτυχόντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με τη διοίκηση της ΝΝ Ηellas.

«Για όλους εμάς στην NN Hellas, η έμπρακτη υποστήριξη των νέων ανθρώπων αποτελεί δέσμευση και χαρά ταυτόχρονα. Μέσα από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποτροφιών ‘NN Future Matters’, σκοπός μας είναι να παρέχουμε εφόδια και δεξιότητες άμεσα συνδεδεμένες με τη σύγχρονη αγορά εργασίας. Ενδυναμώνουμε έτσι τους πτυχιούχους να διεκδικήσουν ακόμα περισσότερα για το μέλλον τους», σημείωσε η κα. Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρίας σχετικά με την πρωτοβουλία.

Η κα. Λώρα Αναστασοπούλου, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της ΝΝ Ηellas, δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να προσφέρουμε σε ταλαντούχους ανθρώπους πολύτιμες ευκαιρίες στην εκπαίδευση. Η μεταπτυχιακή κατάρτιση δίνει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα και καλύτερες προοπτικές στους μελλοντικούς επαγγελματίες κάθε κλάδου».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα ΝΝ Future Matters μπορείτε να βρείτε εδώ.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
ΤτΕ: Μεταβίβαση Ομαδικού Συμβολαίου Διαχείρισης Κεφαλαίου από τη MetLife στη Generali

Προθεσμία υποβολής ενστάσεων υπό των ενδιαφερομένων αναφορικά με τη μεταβίβαση Ομαδικού Συμβολαίου Διαχείρισης Κεφαλαίου από την ασφαλιστική επιχείρηση «METLIFE Α.Ε...

Close