Η ΝΝ Hellas βραβεύτηκε για την υποστήριξή της στην Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα

24 Ιανουαρίου 2020

Η ΝΝ Ηellas διακρίθηκε για τη σημαντική συμβολή της στο έργο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύσεων, που διοργανώθηκε την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου. Το βραβείο εκ μέρους της εταιρίας παρέλαβε η κυρία Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΝΝ Ηellas.

Η κυρία Πολιτοπούλου δήλωσε σχετικά: «Όλοι εμείς στην ΝΝ Ηellas υπερήφανα υποστηρίζουμε το όραμα της Επιτροπής, έχοντας πάντα ως γνώμονα τις αξίες μας «Νοιαζόμαστε, Είμαστε ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε». Συνεχίζουμε να επενδύουμε στα ιδεώδη και τις αρχές του Ολυμπισμού, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη δέσμευσή μας για τη στήριξη της ελληνικής κοινωνίας».

Η NN Hellas αποτελεί το Χρυσό Χορηγό της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας και το μοναδικό ασφαλιστικό πάροχο των αποστολών σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας τους μέχρι και τους Αγώνες του Τόκιο το καλοκαίρι του 2020.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Τι προσφέρουν τα Επιμελητήρια στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση

Οι νέες εποπτικές απαιτήσεις όπως αυτές διαμορφώθηκαν με τον 4583/2018 φέρνουν ακόμα πιο κοντά τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές με τα κατά...

Close