ΝΝ Hellas: Η "Καλύτερη Ασφαλιστική Εταιρία Ζωής στην Ελλάδα" για 5η συνεχή χρονιά

20 Μαρτίου 2019

Η NN Hellas διακρίθηκε ως η «Καλύτερη Ασφαλιστική Εταιρία Ζωής στην Ελλάδα» για πέμπτη φορά από το περιοδικό World Finance στα Global Insurance Awards, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες της εταιρίας να βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους Έλληνες ασφαλισμένους της.

Η κα Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΝΝ Hellas, δήλωσε σχετικά:

«Φέτος είναι η πέμπτη συνεχή χρονιά που απονέμεται στην εταιρία το βραβείο "Καλύτερη Ασφαλιστική Εταιρία Ζωής στην Ελλάδα". Η διάκριση αυτή επισφραγίζει τη δέσμευσή μας να παρέχουμε συστηματικά τόσο καινοτόμα ασφαλιστικά προγράμματα όσο και άριστη εξυπηρέτηση, έχοντας πάντα σαν οδηγό τις αξίες μας Νοιαζόμαστε, Είμαστε ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε.»

Τα Global Insurance Awards 2018 ανακοινώθηκαν στο χειμερινό τεύχος του περιοδικού που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο 2019 και δημοσιεύονται ηλεκτρονικά στη σελίδα του περιοδικού εδώ.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
ΕΙΑΣ: Ασφαλίσεις υγείας και αξιολόγησης κινδύνων υγείας

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ασφαλίσεων υγείας και αξιολόγησης κινδύνων υγείας EIAS Certified Specialist in Health Insurance and Medical Underwriting Κάθε Δευτέρα και...

Close