"Οδηγία IDD – ένας πρακτικός οδηγός για τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων"

14 Φεβρουαρίου 2018

Μετά από την άκρως επιτυχημένη πορεία του πρώτου της βιβλίου, η Insurance Innovation, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου με τίτλο «IDD – Ένας πρακτικός οδηγός για τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων». Συγγραφέας του βιβλίου η κ. Μυρτώ Χαμπάκη, γνωστό στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς με υψηλή τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Το βιβλίο αποτελεί ένα πρακτικό Οδηγό για τις κανονιστικές απαιτήσεις που εισάγει η Οδηγία IDD (Insurance Distribution Directive) για την διανομή ασφαλιστικών προϊόντων.

Με τη χρήση κατανοητής γλώσσας και με δομή που συμβαδίζει με τα πρακτικά ερωτήματα που απασχολούν τους σύγχρονους επαγγελματίες του κλάδου, το βιβλίο προσεγγίζει τις ελάχιστες προδιαγραφές που θέτει η Ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προσυμβατική ενημέρωση, την σύγκρουση συμφερόντων, την οργάνωση και την διακυβέρνηση των καναλιών διανομής και των προϊόντων καθώς και των απαιτήσεων επιμόρφωσης , καταλληλότητας και αξιοπιστίας.

Στόχος του βιβλίου είναι να περιγράψει εν συντομία, αλλά ουσιαστικά, το πώς διαμορφώνεται η νέα πραγματικότητα για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση από την 1η Οκτωβρίου 2018 - την ημερομηνία σταθμό για την οριστική υιοθέτηση του νέου πλαισίου.

Η επίσημη παρουσίαση θα γίνει την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, 2018, στο πλαίσιο των εργασιών του 24ου ασφαλιστικού συνεδρίου του InsuranceForum.gr στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο ΤHE MET HOTEL (26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονίκη) και ώρες από 15.30 έως 20.00.

Αποκλειστικός χορηγός της έκδοσης είναι η εταιρεία επισκευής & αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτων GLASSDRIVE.

Την παρουσίαση συντονίζει ο κ. Αριστείδης Βασιλειάδης, Γενικός Διευθυντής της Insurance Innovation και εκδότης του βιβλίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο καθώς και για προ-παραγγελίες στο www.insuranceinnovation.gr/publications

Για τηλεφωνικές παραγγελίες:
Τηλ. 2315 311282 – 2312 201003
info@insuranceinnovation.gr

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Η Interasco καλωσορίζει τη Digital εποχή & τα Social Media

Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς η Interasco Α.Ε.Γ.Α. εισέρχεται δυναμικά στον κόσμο των Social Media τα οποία αποτελούν πλέον...

Close