Οι δράσεις της Εθνικής Ασφαλιστικής στο "No Finish Line Athens 2018"

24 Απριλίου 2018

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του No Finish Line 2018, λίγες μέρες πριν τη διεξαγωγή του στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, από τις 25 έως τις 29 Απριλίου, καθώς 10.000 άτομα δήλωσαν συμμετοχή για να τρέξουν ή να περπατήσουν, προσφέροντας στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Η Εθνική Ασφαλιστική, έχοντας αναλάβει για δεύτερη συνεχή χρονιά το ρόλο του Μεγάλου Χορηγού στο Ευ Αγωνίζεσθαι, στηρίζει μέσα από το 2ο No Finish Line παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Το σήμα της εκκίνησης θα δοθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου η Εθνική Ασφαλιστική, η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία της χώρας, θα δώσει το παρών με τη δική της πολυάριθμη ομάδα η οποία φιλοδοξεί να ξεπεράσει τα 1.742 χιλιόμετρα που κατέγραψε την περσινή χρονιά και να συνεισφέρει με κάθε τρόπο στον κοινό στόχο που δεν είναι άλλος από το όραμα για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά.

Παράλληλα, η Εταιρία, εκτός από μικρές εκπλήξεις που θα περιμένουν τους συμμετέχοντες στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του περιπτέρου της, έχει προγραμματίσει τις παρακάτω δράσεις:

  • Εξειδικευμένοι γυμναστές του γυμναστηρίου «Replayce» της Έρρικας Πρεζεράκου θα παρέχουν σε όλους τους δρομείς συμβουλές καθώς και προγράμματα προθέρμανσης. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την σελίδα Facebook της Εθνικής Ασφαλιστικής.
  • “Giga Selfie”: όσοι επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν μια «γιγάντια» selfie, στο χώρο του περιπτέρου της Εθνικής Ασφαλιστικής, η οποία θα αποστέλλεται στο email τους και θα μπορεί να γίνει upload στο Instagram. Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Απριλίου και ώρες 12:00-19:00.

Σας περιμένουμε όλες και όλους να τρέξουμε και να διασκεδάσουμε μαζί για καλό σκοπό!

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Interamerican: Μια εξαιρετική πρωτοβουλία για τον λυρικό Μίκη Θεοδωράκη

Το έργο «Ως Αρχαίος Άνεμος» παρουσιάστηκε σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση «Η ΙΝΤERAMERICAN είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια ασφαλιστική εταιρεία»...

Close