Skip to content

Οι καλύτεροι Μεσίτες & Πράκτορες της ΑΧΑ στη Νέα Υόρκη

Πέντε μέρες στη Νέα Υόρκη, τη μητρόπολη του κόσμου πέρασαν οι κορυφαίοι Μεσίτες και Πράκτορες της Εταιρείας

Ένα πενθήμερο ταξίδι στη Νέα Υόρκη ήταν το έπαθλο για τους Μεσίτες και Πράκτορες της ΑΧΑ, που πέτυχαν τις καλύτερες επιδόσεις.

Έχοντας ως βάση τους το “Marriott Marquis”, το εμβληματικό ξενοδοχείο στην «καρδιά» της Times Square, οι συνεργάτες της Εταιρείας είχαν στη διάθεσή τους 5 ημέρες για να περιηγηθούν στους ουρανοξύστες του Manhattan, να περπατήσουν στις πολύβουες αγορές και να ζήσουν πρωτόγνωρες εμπειρίες.

Το πρώτο και μεγαλύτερο μέρος του ταξιδιού ήταν αφιερωμένο στην εξερεύνηση της πόλης και των συνοικιών γύρω από αυτή, όπως το εκπτωτικό χωριό Woodbury Common, οι περιοχές Uptown, Down Town, Midtown, η Γέφυρα του Brooklyn και το μνημείο για τους δίδυμους πύργους. Ξεχωριστή εμπειρία αποτέλεσε η παρακολούθηση αγώνα του US Open Cup 2018 στο Arthur Ashe Stadium, το μεγαλύτερο γήπεδο τένις στον κόσμο.

Η επόμενη ημέρα ξεκίνησε με την καθιερωμένη συνάντηση εργασίας των Μεσιτών και Πρακτόρων με τα στελέχη της Εταιρείας και συνεχίστηκε με βόλτα στους πολυσύχναστους δρόμους της 5ης λεωφόρου και στο Central Park.

Καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού, οι κορυφαίοι Μεσίτες και Πράκτορες δείπνησαν σε διακεκριμένα εστιατόρια της πόλης όπως το “Carmine’s”, το “Le District”, το “Morton’s Steak-house”, το “Tao Uptown” και το “Tony’s di Napoli”, όπου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν υψηλής ποιότητας γαστρονομικά εδέσματα από διάσημους σεφ.

Στο ταξίδι επιβράβευσης παρευρέθηκαν μαζί με τους Μεσίτες & Πράκτορες, μέλη της Διοίκησης και της Διεύθυνσης Πωλήσεων της ΑΧΑ.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *