Skip to content

Οι τοπ Διευθυντές σε όλο το κόσμο μοιράζονται τις πρακτικές τους

Μέσω της Gama. Διαβάστε πως μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση:

H Gama είναι…

Ένας διεθνής οργανισμός με βάση τις ΗΠΑ, μέλη του οποίου είναι άνθρωποι από όλο τον πλανήτη που ασχολούνται με το Μάνατζμεντ των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (Πράκτορες, Μεσίτες, Διευθυντές Καταστημάτων, Ασφαλιστικών Γραφείων, Διευθυντές Πωλήσεων, Περιφερειάρχες και Επιθεωρητές πωλήσεων, Ομαδάρχες).

Σκοπός της Gama είναι…

Η διάδοση πρακτικών και ιδεών που μπορούν να βοηθήσουν  στην περαιτέρω βελτίωση και ανάπτυξη του επαγγελματία που ασχολείται με τον χειρισμό Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.

Τα μέσα που χρησιμοποιεί η Gama είναι…

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Βιβλία – Εγχειρίδια

Ετήσια Συνέδρια (Lamp)

Τριμηνιαίο περιοδικό

Οι άνθρωποι που χρησιμοποιεί η Gama είναι…

Άνθρωποι της Αγοράς. Επαγγελματίες Μάνατζερ Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, άνθρωποι με πολυετή καριέρα  και αναγνώριση, που μοιράζονται εθελοντικά πρακτικές που έμαθαν στη δουλειά τους μέσω συγγραφικής δουλειάς (περιοδικό και βιβλία) και μέσω συνεδρίων (ή άλλων εκπαιδευτικών προγραμμάτων).

Όλο το υλικό όλων αυτών,  δηλαδή οι παρουσίασεις των Συνεδρίων, τα εκπαιδευτικά προγράμματα, το περιοδικό καθώς και επιλεγμένα βιβλία και εγχειρίδια (τα υπόλοιπα πωλούνται ως έντυπες εκδόσεις), είναι προσβάσιμο μέσω της ιστοσελίδας της.

Πρόσβαση στην ιστοσελίδα της Gama έχουν μόνο τα μέλη της.

Για να γίνεις μέλος της Gama αρκεί…

να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην ηλεκτρονική φόρμα που θα βρεις στο παρακάτω link από την ιστοσελίδα του ΠΣΣΑΣ, στο ξεχωριστό πεδίο για τα μέλη της Gama Hellas τα οποία απολαμβάνουν ειδική χρέωση (διάβασε παρακάτω):

Κάντε κλικ εδώ

Σημ.: Για να γίνει κανείς μέλος δεν χρειάζεται να είναι μέλος του ΠΣΣΑΣ

Σκοπός της Gama Hellas…

που ιδρύθηκε τον Μάιο του 2014, είναι να φέρει πιο κοντά τον έλληνα επαγγελματία στον διεθνή οργανισμό με τους εξής τρόπους:

·      κάνοντας πιο οικονομική την συνδρομή του (από 400 δολλάρια σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο, η συμμετοχή αποκλειστικά και μόνο για τους Έλληνες είναι 175 δολλάρια το χρόνο, για τα επόμενα δύο χρόνια).

·      μεταφράζοντας κατά διαστήματα στα ελληνικά κάποιο σημαντικό υλικό του (ήδη υπάρχουν συννενοήσεις για να δοθεί το υλικό από την τριμηνιαία περιοδική έκδοση)

·      πραγματοποιώντας μια ετήσια εκδήλωση και ένα εκπαιδευτικό εργαστήρι με προσκεκλημένο εισηγητή του Οργανισμού από το εξωτερικό

 Η πρώτη ετήσια εκδήλωση της Gama Hellas είναι…

στις 13 Φεβρουαρίου, με προσκεκλημένο τον Αμερικανό διακεκριμένο εισηγητή Κουίνσι Κρώφορντ. Το θέμα της παρουσίασής του έχει τίτλο «Leaders Growing Leaders» (Ηγέτες αναπτύσσουν Ηγέτες).

Στο πρώτο και μεγαλύτερο μέρος της εκδήλωσης ο ξένος εισηγητής παρουσιάζει το θέμα του και δέχεται ερωτήσεις ενώ στο δεύτερο πραγματοποιούνται εισηγήσεις διακεκριμένων ελλήνων Συντονιστών.

Σημ.: Η φετινή εκδήλωση είναι η πρώτη στα πλαίσια της Gama Hellas και ταυτόχρονα η τρίτη στη σειρά των εκδηλώσεων με ομιλητές της Gama που εγκαινίασε πρώτος ο ΠΣΣΑΣ τον Φεβρουάριο του 2012 με τον Ήθαν Γκορίλα («Back to Basics” – “Επιστροφή στα Βασικά”) και κατόπιν τον Ιανουάριο του 2013 με τον Φίλ Ρίτσαρντς (“Connecting Leaders” – “Συνδέοντας τους Ηγέτες»).

Περισσότερα για την εκδήλωση σε αμέσως επόμενενες δημοσιεύσεις του underwriter.gr. Μείνετε Συντονισμένοι.

Δείτε εδώ τον χαιρετισμό και το καλωσόρισμα της Προέδρου και της CEO της Gama International προς τους Έλληνες και την Gama Hellas (στα ελληνικά):

Κάντε κλικ εδώ 

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *