Ο κ. Βασίλης Σπυρόπουλος Manager - Organizational Planning στην International Life

15 Απριλίου 2015

Τα καθήκοντα του Manager – Organizational Planning στην International Life ανέλαβε ο κ. Βασίλης Σπυρόπουλος. Ο κ. Σπυρόπουλος διαθέτει πολυετή εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο. Προέρχεται από την AIG όπου ασκούσε καθήκοντα Business Service Delivery Manager και Operations Manager, ενώ έχει διατελέσει Οικονομικός Διευθυντής και Διευθυντής Μηχανογράφησης στην ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Α. (Ασφαλιστική Εταιρεία του Ομίλου AIG).

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της International Life, κ. Γιάννης Μπράβος, δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε τον κ. Σπυρόπουλο στην οικογένεια της International Life και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του. Ο κ. Σπυρόπουλος με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτει θα συμβάλει στην αποτελεσματικότερη οργάνωση καθώς και στη βελτιστοποίηση των λειτουργιών των ασφαλιστικών εταιρειών του Ομίλου μας εδραιώνοντας με μία σειρά έργων την πελατοκεντρική φιλοσοφία μας και βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα των υπηρεσιών μας».

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Οι εποχές άλλαξαν, η αγορά άλλαξε, οι πωλήσεις άλλαξαν

Από την Ισιδώρα Καραδημητρίου, Business & Mind Trainer H μεγαλύτερη δασκάλα σε θέματα πωλήσεων, υπήρξε αναμφισβήτητα η ασφαλιστική αγορά. Επι σειρά...

Close