
Η κοπή της καθιερωμένης παραδοσιακής Βασιλόπιτας του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, με αφορμή την έλευση του νέου έτους κατά το οποίο ο φορέας συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυση και λειτουργία του (1925 – 2025), πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Οργάνου, με την τιμητική παρουσία του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Φιλόθεου.

Ο Παναγιώτατος τέλεσε Αγιασμό προς ευλογία της νέας Διοίκησης, των Στελεχών και των Μελών του Επιμελητηρίου και έδωσε την ευχή του για ένα 2025 πολύ καλύτερο για τους επαγγελματίες της πόλης μας και το Ε.Ε.Θ. ως θεσμικός φορέας να καταφέρει να εκπληρώσει τους στόχους του προς όφελος των ελεύθερων επαγγελματιών μελών του.
Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Θ. Κυριάκος Μερελής ευχήθηκε από την πλευρά του Υγεία, Αισιοδοξία, Αλληλεγγύη και Πρόοδο, το 2025 να είναι για τους ελεύθερους επαγγελματίες ένα έτος παραγωγικό, με λιγότερα προβλήματα, τονίζοντας παράλληλα, τη σημασία της σύναψης συνεργασιών προς όφελος της γενικότερης ανάπτυξης και ευημερίας.

Το φλουρί της Βασιλόπιτας έπεσε στην Διοικητική Επιτροπή, ενώ στα Βασιλοπιτάκια των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, τυχερός ήταν ο κ. Βασίλειος Μπουντούλης.
Η Διοίκηση του Ε.Ε.Θ. με αφορμή των εορτασμό των 100 ετών λειτουργίας του Επιμελητηρίου, σχεδιάζει και θα υλοποιήσει πλήθος δράσεων και εκδηλώσεων, ενισχύοντας το προφίλ και το κύρος του φορέα και ενδυναμώνοντας την αμφίδρομη σχέση με τα μέλη του.
No comment yet, add your voice below!