Ο ΠΣΑΣ για την Black Friday

28 Νοεμβρίου 2022

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης για τα δρώμενα στην ασφαλιστική αγορά, ο ΠΣΑΣ αντιτίθεται πλήρως στον ξενόφερτο θεσμό της Black Friday για τις ειδικές εκπτώσεις σε ασφαλιστικά προϊόντα.

Οι ενέργειες αυτές δεν συνάδουν με τον θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης, δεν ενισχύουν την ασφαλιστική συνείδηση και σίγουρα δεν συμβάλλουν στην ανάδειξη του κύρους του επαγγέλματος μας.

Πιστοί στο όραμα για μια καλύτερη και ασφαλέστερη κοινωνία, όλοι εμείς οι επαγγελματίες Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές, θα συνεχίσουμε να είμαστε πάντα δίπλα στον Έλληνα καταναλωτή σε οποιασδήποτε δύσκολη στιγμή, χωρίς εκπτώσεις στην άμεση εξυπηρέτηση του, στην φροντίδα του, στον σεβασμό, στο ήθος και στην αξιοπρέπεια του.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Σήμερα η ημερίδα του Σωματείου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Νομού Σερρών

Ημερίδα διοργανώνει το Σωματείο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Νομού Σερρών στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας Ιδιωτικής Ασφάλισης. Η Ημερίδα θα γίνει...

Close