Ο Σύλλογος Κυνηγών της Αίγινας αναζητά ασφαλιστική εταιρεία

20 Ιουλίου 2021

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Νήσου Αίγινας, προκηρύσσει πρόσκληση ενδιαφέροντος στο πλαίσιο της διενέργειας μειοδοτικού διαγωνισμού με την υποβολή προσφορών από Ασφαλιστικές  Εταιρείες ενδιαφερόμενες για την ανάθεση της ασφάλισης των κυνηγών μελών του Συλλόγου, κατά την κυνηγετική περίοδο 2021 - 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν ενσφράγιστες προσφορές μέχρι και την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 και ώρα 20.00 στο συνεργείο του κ. Βουβάκη Παρασκευά ή στο e-mail του Κ.Σ.Α
(kyn.syl.aiginas@gmail.com ) Απαραίτητη η πλήρης περιγραφή των όρων με τους οποίους θα παρασχεθεί η ασφάλιση προς τα μέλη του Συλλόγου μας ( π.χ ποσά καλύψεων, όριο ηλικίας ασφαλιζομένων, ασφάλιση κυνών, ασφάλιση ζημιών, τυχόν προσφορές προς το σύλλογο κ.ο.κ). δεδομένα τα οποία πρόκειται να συνεκτιμηθούν.

Για περεταίρω πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στο Τηλ: 22970-28910.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Λοράνδος Γεώργιος

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Σε έξαρση οι κυβερνοεπιθέσεις

Διαδικτυακές επιθέσεις εναντίον επιχειρήσεων, βιομηχανιών, της δημόσιας διοίκησης και του συστήματος υγείας: Μια νέα, επικίνδυνη πραγματικότητα, για την οποία προειδοποιούν...

Close