Skip to content

Ο Σ.Ε.Σ.Α.Ε. φιλοξενεί την κα Φοίβη Κουντούρη

O Σ.Ε.Σ.Α.Ε. στα πλαίσια των εκδηλώσεων που πραγματοποιεί αποφάσισε τη διοργάνωση διαδικτυακής εκδήλωσης, με επιστημονικό ενδιαφέρον, την Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 17:00’ – 18:30’.

Στο webinar αυτό, ο Σύνδεσμος έχει τη χαρά να φιλοξενήσει την κα Φοίβη Κουντούρη, Καθηγήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Fellow World Academy of Art and Science, εκλεγμένη Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιστημονικής Ένωσης Οικονομολόγων Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων (EAERE), Συμπρόεδρο του UN SDSN Europe, η οποία θα αναπτύξει το θέμα :

« Βιωσιμότητα και Ασφάλιση :

Πως μπορούν οι Ασφαλιστές να οδηγήσουν τη βιωσιμότητα ; ».

Θα ακολουθήσει συζήτηση επί των ερωτήσεων που θα υποβληθούν από τους θεατές, το συντονισμό της οποίας έχει αναλάβει ο κ. Ερρίκος Μοάτσος, Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Σ.Α.Ε.

Με την πεποίθηση ότι, το θέμα αυτό είναι ιδιαίτερης βαρύτητας και παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον για την ασφαλιστική αγορά, καλούμε όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν το webinar να δηλώσουν συμμετοχή στο e-mail : info@sesae.gr, αναφέροντας ονοματεπώνυμο και ηλεκτρονική διεύθυνση, προκειμένου να τους σταλεί προσωπική πρόσκληση. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Στην προσπάθεια αυτή του Συνδέσμου, πολύτιμη είναι η στήριξη των χορηγών μας :

“AON” – Πλατινένιος Χορηγός,

“ERGO”, “EUROLIFE FFH” & “HOWDEN MATRIX S.A.” – Χρυσοί Χορηγοί. 

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *