Ο Σ.Ε.Σ.Α.Ε. φιλοξενεί τον κ. Νίκο Κακλαμανάκη

3 Οκτωβρίου 2016

Ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών έχει τη χαρά να φιλοξενεί τον Έλληνα Χρυσό Ολυμπιονίκη της Ατλάντας και Ασημένιο Ολυμπιονίκη της Αθήνας, κ. Νίκο Κακλαμανάκη σε ειδική εκδήλωση – ομιλία την Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 17.00΄, ομιλία στο χώρο Septem Prive” του BALUX (Λ. Ποσειδώνος 58, Αστέρας Γλυφάδας).

Ο  Έλληνας πρωταθλητής του windsurf με τις μεγάλες διακρίσεις και τις καινοτόμες δράσεις του, όπως ο διάπλους του Αιγαίου από το Σούνιο ως την Κρήτη μέσα σε δύο ημέρες, οι ομιλίες που κάνει σε σχολεία κ.ά., θα αναπτύξει το θέμα :

« Η νίκη είναι δική μας επιλογή ! »

Η ομιλία του αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς 20 χρόνια μετά τη χρυσή του νίκη θα απευθυνθεί στα Μέλη και στους φίλους του Συνδέσμου, αλλά κυρίως στα παιδιά μας, και θα μας παροτρύνει να τολμήσουμε τα όνειρά μας, ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες, δίχως να διαπραγματευόμαστε τις αξίες μας.

Την εκδήλωση αυτή υποστηρίζουν οι Εταιρίες :

  • “CARPENTER TURNER” – Πλατινένιος Χορηγός,
  • “AON BENFILED” & “MATRIX BROKERS A.” – Χρυσοί Χορηγοί,
  • “ΙΝΤΕRAMERICAN” – Μεγάλος Χορηγός,
  • “METLIFE” - Χορηγός
Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Νέο webinar από το insurancewebinar.gr και το Ε.Ι.Α.Σ

Το insurancewebinars.gr σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών, διεξάγουν ένα  νέο webinar (διαδικτυακό σεμινάριο)  προσωπικής ανάπτυξης με αντικείμενο...

Close