ΠΑΕ ΑΕΚ και η MEGA Brokers συνεχίζουν μαζί

11 Ιανουαρίου 2021

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η MEGA Brokers ανακοινώνουν την ετήσια ανανέωση της χορηγικής τους συνεργασίας.

H MEGA Brokers μια από τις κορυφαίες εταιρείες διαμεσολάβησης ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων στην Ελλάδα, αποτελεί Επίσημο Ασφαλιστικό Συνεργάτη της ομάδας και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες ασφάλισης της ΠΑΕ ΑΕΚ, μέσω μιας ευρείας γκάμας λύσεων.

Με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας, ο Αντιπρόεδρος & Γενικός Διευθυντής της MEGA Brokers κος Τάσος Χατζηθεοδοσίου δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της χορηγικής μας συνεργασίας με την ΠΑΕ ΑΕΚ. Η Mega Brokers θα συνεχίσει και το 2021 το στρατηγικό της πλάνο που έχει στο επίκεντρο του την δημιουργία υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Η συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΚ θα δημιουργήσει σημαντικά οφέλη στα ενδιαφερόμενα μέρη και των δύο οργανισμών.»

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ κος Νίκος Καραούζας δήλωσε: «Σε μια εποχή γεμάτη προκλήσεις η ανανέωση της σχέσης μας με την MEGA Brokers μας προσδίδει σταθερότητα. Είμαστε βέβαιοι για τη συνέχιση μιας άψογης συνεργασίας με αμοιβαία οφέλη.»

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Πρωταγωνίστρια στην TV η ιδιωτική ασφάλιση!

Μπορεί ο χώρος των ασφαλίσεων να βρίσκεται σταθερά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως στις τηλεοράσεις των ΗΠΑ και...

Close